Týždenník - Valentínsky PC týždeň

Tento týždeň nám ukázal lásku vydavateľov k PC

pridal saver 14.2.2016 o 22:38 pod hry
Týždenník  - Valentínsky PC týždeň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň priam vydavatelia PC milovali. Pre PC bol ohlásený Quantum Break a aj vylepšený Need for Speed a priniesli sme si aj recenziu na aktuálnu PC verziu Rise of the Tomb Raider. Ktorá je kvalitne preportovaná a nové dobrodružstvo Lary si tam skutočne užijete.

Samotný Quantum Break bol prekvapivým ohlásením, síce sme ho na PC čakali, keďže je hra od Remedy, ale rovno s vydaním to bolo nečakané, keďže firma musí mať dostatok času, aby spravila kvalitný port. Uvidíme ako nakoniec dopadne. V každom prípade na hru sa môžeme tešiť začiatkom apríla na Xbox One a PC pod Windows 10, konkrétne bude len vo Windows Store. Microsoft k tomu spustil pekné bonusy pre Xbox One, kde ku hre dostanete aj Alan Wake a obe jeho expanzie, a ak si predobjednáte cez Store, dostanete aj American Nightmare a PC verziu Quantum Break. Plus nechýba ani Xbox One bundle s hrou. PC verzia hry dostala aj požiadavky, ktoré sú v aktuálnych štandardoch. Nechýbali gameplay videá a ani obrázky.

Okremtoho Need for Speed dostane PC verziu začiatkom marca a to samozrejme s podporou 4K, ale aj s peknými vylepšeniami pôvodnej verzie - pribudne manuálna prevodovka a aj odomknutý framerate a vylepšená grafika. Plus samozrejme všetky updaty, ktoré doteraz dostali konzolové verzie. Samozrejme, ak plánujete hru, čakajte, že je čisto onlineová záležitosť podobne ako The Crew.

   

K tomu pridal Hitman PC požiadavky na betu, ktorá tam začne budúci týždeň (na PS4 začala teraz), Dovetail štúdio ohlásilo návrat Flight Simulatora na PC a to rovno v dvoch tituloch.  A keď sme pri PC, Oculus Rift ukázal svoje akciové bundle so zostavami. AMD pre zmenu potvrdilo Oculus Rift kompatibilné procesory. Okrem toho vyšiel Dying Light: The Following, parádna expanzia pre parádnu zombie hru.

Okrem toho sa črtajú stále zaujímavejšie prepojenia PC a Xbox One, kde Microsoft to myslí vážne a chce prinášať prakticky všetko aj tam aj tam a už len čakáme, kedy z Xboxu spraví aj plnohodnotené PC, alebo umožní streamovať, či niečo iné. Bližšiu spoluprácu Xboxu so Steamom naznačila aj subdoména xbox.steampowered.com, Aj keď je staršia, ale možno sa niečo o nej a aj o ďalších plánoch Microsoftu dozvieme už tento mesiac na Xbox One/Windows 10 evente.

Pozreli sme sa aj na Homefront betu, ktorá má síce nedotiahnutú technickú stránku, ale hlboké základy sandboxového štýlu, čím by sa mohla hra stať akčnou vojnovou verziou Dying Light. Len zombíkov by vystriedali Kórejci. Zatiaľ však vyzerá, že autori majú pred sebou ešte veľa roboty. A to aj v predvedení vyššej úrovne grafiky, ktorú zvládne Cryengine. Keď už sme pri ňom, Amazon odhalil svoj projekt s Crytekom, kde si za desiatky miliónov licencoval Cryengine, mierne ho upravil pre cloudové a twitchové potreby a vydáva ho zadarmo. Volá sa LumberYard.

Z iného súdka nám prišli Superbowl trailery, kde však tento rok absentovali väčšie hry, no nahradil to dostatok filmových trailerov.

Z recenzií sme sa pozreli na American Truck Simulator,  dojmy sme spísali z aktuálneho Gripu, recenziu dostal The Quest a aj Pokémon Super Mystery Dungeon. K tomu sme sa znovu v interview pozreli na Kingdom Come, tentoraz na ich súboje a zhrnuli sme si aj ako Slováci uspeli s WiiU hrou v Japonsku.

Neopomenuli sme ani Valentína a vybrali sme k nemu niekoľko hier.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18395)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk