Project Resurgence prefinancovaný cez Kickstarter

Hráči chcú oldschool CRPG so slobodným vývojom postáv. V roku 2017 očakávajú prvú časť dobrodružstva v temnom fantasy a dieselpunk post-apokalyptickom svete.

pridal roberto 15.2.2016 o 13:51 pod hry
Project Resurgence prefinancovaný cez Kickstarter

HRY > NOVINKY >

Najnovším dieťaťom Kickstarteru je oldschool CRPG Project Resurgence. Nové nezávislé štúdio Nectar Game naň vyzbieralo 185 tisíc amerických dolárov a prvú z piatich epizód hodlá dodať na začiatku roka 2017.

Hra postavená na princípoch starých počítačových RPG pravdepodobne zaujala hlavne prísľubom slobodnej tvorby postavy. Hráč si sám vyberie pohlavie, minulosť, kmeňovú príslušnosť, maniere a vzhľad, čo ale nijak neobmedzí slobodný rozvoj postavy po strome schopností. Maniere budú nepovinné a zrejme postave dodajú dobré aj zlé vlastnosti, pokým výber perkov dodá menšie bonusy. Skúsenosti potrebné k odomykaniu schopností sa nebudú dávať sa zabíjanie potvor/grindovanie, ale iba za plnenie cieľov.

Hra má nasledovať odkaz starých klasických západných RPG ako Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura, Planescape: Torment, Baldur's Gate a Fallout. Nebudú chýbať spoločníci a taktický boj s možnosťou preskakovať medzi ťahovým režimom a real-time režimom umožňujúcim zapauzovanie kvôli vydaniu príkazov hrdinovi aj spoločníkom. Vďaka rozvoju schopností ako nenápadnosť a presviedčanie sa budú dať rôzne situácie riešiť aj nenásilnou cestou. Rôzne schopnosti prirodzene otvárajú aj rôzne možnosti v dialógoch.

Project Resurgence bude vyvíjaný pomocou Unreal Engine 4 a po epizódach. Prvá epizóda, financovaná pomocou Kickstarteru, má ponúknuť 5 až 10 hodín zábavy a zároveň pomôcť financovať ďalšie epizódy, ktoré na seba budú navzájom príbehovo nadväzovať, ale každá by mala predstaviť novú časť sveta Lumen znivočeného záhadnou hmlou.

Project Resurgence prefinancovaný cez Kickstarter

Tá zahnala miestnych civilizovaných ľudí na stáročia do podzemia, kde sa rozdelili na päť kmeňov, medzi ktorými nájdeme pokorných poľnohospodársky založených Ragnarov i vynaliezavých Dresdiov. Hmla konečne zmizla a príslušníci kmeňov vyliezajú na povrch a nachádzajú tam zmenenú krajinu, ktorá sa zapáči priaznivcom temnej fantasy aj dieselpunku. K hraniu budú potrebovať počítač s operačným systémom PC, Mac alebo Linux.

Project Resurgence prefinancovaný cez Kickstarter





Páči sa mi!

Zaradené pod: kickstarter






Project Resurgence prefinancovaný cez Kickstarter
PC

Vývoj: Nectar Game
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk