Fallout 4 dostane 3 DLC a zvýši cenu season passu

Marec, apríl aj máj prinesú po jednom DLC. Najväčšie z nich bude stáť 25 eur a po nich prídu ďalšie, takže sa zvyšuje aj cena season passu.

pridal roberto 17.2.2016 o 17:35 pod hry
Fallout 4 dostane 3 DLC a zvýši cenu season passu

HRY > NOVINKY >

Bethesda oznámila prvé tri DLC pre Fallout 4 - Automatron, Wasteland Workshop a Far Harbor.

Automatron vyjde v marci a bude stáť €9.99
Tajomný "Mechanik" vypustil celú hordu zlých robotov a medzi nimi aj nevyspytateľný Robobrain. Prvou úlohou hráča bude týchto robotov opäť rozmontovať a zastaviť tak ich vyčíňanie. Z takto získaných súčiastok si potom bude môcť vyrobiť vlastného robotického spoločníka. Sám mu vyberie končatiny, pancierovanie, schopnosti, zbraň (v ponuke bude aj nový bleskový kanón), farbu i hlas.

Fallout 4 dostane 3 DLC a zvýši cenu season passu

Wasteland Workshop vyjde v apríli a bude stáť €4.99
Prinesie veľmi užitočnú klietku využiteľnú ako pascu na všetky nebezpečné tvory v okolí vrátane nájazdníkov a deathclawov. Úlovok sa následne bude dať skrotiť, alebo si zmeria sily s hrdinom alebo niektorým z jeho nasledovníkov. Príbytok a ich okolie sa bude dať spestriť digitrónmi, vypchatými zvieratami i ďalšími novinkami.

Fallout 4 dostane 3 DLC a zvýši cenu season passu

Far Harbor vyjde v máji a bude stáť €24.99
Nový prípad od Valentínovej detektívnej kancelárie hráča zavedie na tajomný ostrov Far Harbor, kde vyšší stupeň radiácie vytvoril ešte divokejší svet než v okolí Bostonu. Popri pátraní po mladej žene sa zamotá do konfliktu medzi syntetikmi, členmi cirkvi  Children of Atom a miestnym obyvateľstvom. Už podľa ceny sa dá usúdiť, že pôjde o najväčšie z tejto trojice DLC a Bethesda doň zabalí veľké nové územie, nové frakčné questy, obydlia, nebezpečné príšery, dungeony aj novú silnú zbroj aj zbrane.

Fallout 4 dostane 3 DLC a zvýši cenu season passu

Toto ešte nemá byť všetko, budú nasledovať ďalšie DLC s ďalšími dobrodružstvami a inými novinkami. Tomu sa prispôsobí aj cena season passu, ktorá sa zdvihne zo súčasných €29.99 na €49.99. Zaujímavé je, že Bethesda nezvyšuje cenu hneď teraz, ale urobí tak až 1. marca. Kto si season pass už kúpil alebo tak urobí do 1. marca 2016, tak bude mať v podstate veľkú predobjednávkovú zľavu.

Záujemcovia o účasť v beta-teste jednotlivých DLC na všetkých troch platformách sa môžu zaregistrovať. Vybraní záujemcovia dostanú kód na stiahnutie a nebudú si musieť DLC kúpiť.

Popri prácach na platenom DLC obsahu má pokračovať aj vylepšovanie hry prostredníctvom aktualizácií, bude prekopaný režim Survival a medzi sľubmi zostáva aj Creation Kit, nástroj na výrobu a jednoduché hranie modov, ktorý je vraj v testovacej fáze.





Fallout 4 dostane 3 DLC a zvýši cenu season passu  Fallout 4 dostane 3 DLC a zvýši cenu season passu  Fallout 4 dostane 3 DLC a zvýši cenu season passu
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bethesda / Bethesda
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. november 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19853)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk