Nová hra od Ubisoftu sa zameria na multiplayer

Ubisoft aktuálne pracuje na novej, ešte neoznámenej značke, ktorej podstatnou súčasťou bude hra pre viacej hráčov, no obsahovať bude aj režim pre jedného hráča

pridal play3man 20.2.2016 o 13:52 pod hry
Nová hra od Ubisoftu sa zameria na multiplayer

HRY > NOVINKY >

Ubisoft aktuálne pracuje na novej, ešte neoznámenej značke, ktorou sa možno aj pokúsia utlmiť ich súčasnú tvorbu a trochu osviežiť ich súčasné portfólio. O tom, na čom vlastne v štúdiu pracujú sa nikto z vedenia nechce veľmi rozprávať a všetko sa snažia držať v maximálnej tajnosti. Podľa ich slov by chceli o hre hovoriť otvorenejšie až v máji, prípadne skôr, no z tohto môžeme vyvodiť, že na tohtoročnej E3 by sme mohli vedieť podstatne viac. Zaujímavý je pritom aj fakt, že táto nová značka by mala vyjsť ešte počas tohto finančného roka, ktorý skončí v marci budúceho roka.

Aj napriek snahe držať informácie o hre pod zámkom, Yves Guillemot, CEO Ubisoftu, sa predsa len odhodlal vypustiť jednu z kľúčových informácií - nový AAA titul sa zameria na online hranie a multiplayer, aj keď nebude chýbať ani klasický režim pre jedného hráča: "Je zameraná na multiplayer, takže celkom jasne ide cestou hier For Honor, Ghost Recon a Rainbow Six. Takže bude silno zameraná na multiplayer, no bude obsahovať aj sólo časť", dodal Guillemot. Tieto slová pritom povedal ako odpoveď na otázku, o akú hru konkrétne ide, v akom žánri a či ponúkne multiplayer.

Konieckoncov je aj z týchto slov jasné, že Ubisoft pomaly mení svoju stratégiu a začína obmieňať svoj katalóg hier. Pomaly sa blíži vydanie open-world akcie Tom Clancy's The Division, už budúci týždeň príde netradičný Far Cry Primal, v príprave je tiež Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, tešiť sa môžeme na ďalšiu South Park hru a koncom roka by malo prísť v posledných týždňov často spomínané pokračovanie Watch Dogs.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk