Psycho-Pass: Mandatory Happines mieri na západ

Antiutopistická budúcnosť a dvojica ochrancov zákona prenasledujúca zločincov, ktorí sa ešte iba odhodlávajú spáchať svoje zločiny.

pridal roberto 23.2.2016 o 10:03 pod hry
Psycho-Pass: Mandatory Happines mieri na západ

HRY > NOVINKY >

Pôvodne Xbox One exkluzivita Psycho-Pass: Mandatory Happines vytvorená iba pre japonských hráčov bude túto jeseň vydaná aj na západe. Xbox One verzia však zrejme zostane iba v Krajine vychádzajúceho slnka, k nám sa dostane prostredníctvom konzoly PS4 a handheldu PS Vita v retailovej aj digitálnej edícii. Na konci traileru uvidíte aj logo Steamu, hoci štúdio 5pb PC verziu oficiálne nepotvrdilo. Hra si zachová originálny japonský dabing a bude doplnená o anglické titulky.

Psycho-Pass: Mandatory Happines vychádza z japonského televízneho anime seriálu zasadeného do antiutopickej budúcnosti, v ktorej vláda pomocou všadeprítomných senzorov kontroluje duševný stav občanov a pravdepodobnosť, že sa niektorý z nich čoskoro dopustí zločinu. Keď niektorý z občanov prekročí normu, je to dôvod k povolaniu ochrancov zákona.

Príbeh hry napísal tvorca seriálu Gen Urobuchi a odohráva sa počas prvých šiestich epizód seriálu, ale na inom mieste. Nová dvojica dôstojníkov bezpečnosti, Nadeshiko Kugatachi a Takuma Tsurugi, bude čeliť novému nepriateľovi známemu ako Alpha, ale vo vedľajších úlohách sa majú objaviť niektoré známe tváre z Division 1.

V hre sa bude treba rozhodovať v napätých situáciách a každé rozhodnutie môže mať následky. Príbeh totiž speje k niekoľkým možným koncom a v závislosti na nevyriešených prípadoch môže skončiť predčasne. Priaznivcov seriálu možno poteší, že už budúci mesiac sa do západných kín dostane Psycho-Pass: The Movie.





Psycho-Pass: Mandatory Happines mieri na západ  Psycho-Pass: Mandatory Happines mieri na západ  Psycho-Pass: Mandatory Happines mieri na západ
Páči sa mi!






Psycho-Pass: Mandatory Happines mieri na západ
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: 5pb / 5pb
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk