Corrupt Cup Contest vás zabaví na účet FIFA, IAAF a ich korupčných škandálov

Edukačná hra vás naučí ako čo najefektívnejšie využiť milióny dolárov, získať právo zorganizovať svetový šampionát a nevzbudiť pozornosť všetečných novinárov.

pridal roberto 15.3.2016 o 10:23 pod hry
Corrupt Cup Contest vás zabaví na účet FIFA, IAAF a ich korupčných škandálov

HRY > NOVINKY >

Nezávislé štúdio Good Sport Games pripravuje hru inšpirovanú korupčnými škandálmi FIFA, IAAF a ďalších federácií rozhodujúcich o mieste konania veľkých šampionátov. Hru, v ktorej sa neustále točí mnoho a mnoho miliónov dolárov, libier, eur, jenov, realov, korún a takmer každého ďalšieho platidla na tejto planéte, si v skutočnosti môžu zahrať iba najvyššie postavení funkcionári, ale aspoň virtuálne by sme predsa mali dostať šancu aj my, radoví fanúšikovia.

Ako nato? Jednoducho dostanete rozpočet, budete komunikovať so zástupcami krajín z celého sveta a veľmi čestným spôsobom sa im pokúsite vysvetliť, že práve vaša krajina je najlepšie pripravená na zorganizovanie globálne sledovaného turnaja. Nie až tak úžasne zarábajúci, ale o to čestnejší delegáti objektívne posúdia vaše argumenty a v súlade so svojím svedomím rozhodnú v najlepšom záujme svojho milovaného športu. Alebo... Alebo za nimi prídete, položíte na ich stôl kufrík peňazí, kľúčik od vilky či kapitánsku čiapku (ku ktorej ešte patrí jachta za 2 milióny dolárov), k tomu svoju vizitku a vec je takmer vybavená.

Situáciu skomplikujú novinári zvyknutí do všetkého pchať nos, preto nie je dobré to s úpla darmi preháňať a občas predsa len siahnuť po tradičnejších metódach presviedčania, ako napríklad pozvaní na trochu drahšiu pracovnú večeru, natočenie PR videa či pozvanie na mimoriadne drahú oficiálnu návštevu.

Niektorých z nás iste nepoteší, že nezávislé štúdio si asi netrúfa vytvoriť dostatočne prefíkanú umelú inteligenciu, pretože v kampani na Steam Greenlight sa píše iba o online multiplayeri pre maximálne osem hráčov. Tí sa budú môcť vzájomne očierňovať pred novinármi, vytvárať neoficiálne aliancie a deliť sa o informácie, len aby jeden druhému v rozhodujúci moment vrazil dýku do chrbta.

Corrupt Cup Contest vás zabaví na účet FIFA, IAAF a ich korupčných škandálov

Ak sa o priradení šampionátu nerozhodne v prvom kole, najslabší hráč vypadne a jeho hlasy si začnú hľadať nových majiteľov, preto sa pred hlasovaním bude bojovať aj o druhé a tretie miesto v rebríčku preferencií krajín primárne podporujúcich niektorého zo slabších súperov, čo by malo otvoriť ďalšie taktické možnosti. Early access verzia Corrupt Cup Contest by sa mala na Steame objaviť behom jarných mesiacov.





Corrupt Cup Contest vás zabaví na účet FIFA, IAAF a ich korupčných škandálov  Corrupt Cup Contest vás zabaví na účet FIFA, IAAF a ich korupčných škandálov  Corrupt Cup Contest vás zabaví na účet FIFA, IAAF a ich korupčných škandálov
Páči sa mi!






Corrupt Cup Contest vás zabaví na účet FIFA, IAAF a ich korupčných škandálov
PC

Vývoj: Good Sport Games
Štýl: Stratégia / Simulácia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18417)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk