Arénovka LawBreakers od autora Gears of War už nebude free 2 play

CliffyB a Boss Key Productions menia stratégiu so svojou pripravovanou akciou LawBreakers. Namiesto free to play ponúkne štandardný model

pridal matus_ace 18.3.2016 o 8:19 pod hry
Arénovka LawBreakers od autora Gears of War už nebude free 2 play

HRY > NOVINKY >

Cliff Bleszinski je v hernom biznise pomerne známe meno a aj preto boli hráč zvedaví na to, do čoho sa po odchode z Epicu pustí. Svoju novú hru dlho teasoval a oznámenie arénovej FPS LawBreakers, v ktorej sa navyše budete pohrávať s gravitáciou, bola veľká vec. Kým neprišla správa, že hra bude free2play, čo mnohí hráči brali ako studenú sprchu. Teraz, len pár mesiacov pred vydaním hry, štúdio Boss Key Productions mení stratégiu.

Ako sa sám Cliffy vyjadril, viedlo ich k tomu hneď niekoľko dôvodov. Hráči totiž často pri free2play tituloch očakávajú, že v niečom bude háčik. Najčastejšie v takzvanom pay-to-win modeli. A autori naozaj nechceli ísť cestou dokupovania energie a podobných "slizkých" techník. Uvedomujú si, ako core hráči v súčasnosti reagujú na free-to-play, kde cítia, že nakoniec budú ošklbaní. Navyše zistili, že tento model ovplyvňuje dizajn hry spôsobom, ktorý bol pre nich kreatívne otravný. Nakoniec museli premýšľať nad tým, ako s hrou aj zarobiť, nielen ako spraviť dobrú hru.

Nakoniec sa tak rozhodli ísť do skôr tradičného modelu, no rozhodne nechcú priniesť tradičnú hru s cenovkou $60 na disku. Skončia niekde v polovici cesty. Hra vyjde už v lete a pri launchi exkluzívne na Steame, kde už má aj kartu a ďalšie detaily. Podrobnosti o konkrétnom dátume a cene zatiaľ nevieme. Nie je to však jediní zmena v prípade hry.

Boss Key Productions zmenili tiež vizuálny štýl hry, čo si sami môžete overiť na nových záberoch. Neustále porovnávanie s ďalšími farebnými akciami na trhu ich prinútilo uvedomiť si, že z davu musia vyčnievať. Spravili tak krok späť a pokúsili sa v LawBreakers prebudiť dospelosť. Nový štýl tak bude skôr v M rating štýle, nie v T rating štýle ako Overwatch alebo Battleborn.

Nakoniec Cliff potvrdil, že hra bude podporovať aj DX12.





Arénovka LawBreakers od autora Gears of War už nebude free 2 play  Arénovka LawBreakers od autora Gears of War už nebude free 2 play
Páči sa mi!






PC
PS4

Vývoj: Nexon / Boss Key Productions
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 8. august 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk