V apríli vyjde 1979 Revolution: Black Friday, hra venovaná iránskej revolúcii

Ako činy fotoreportéra v Teheráne ovplyvnia jeho okolie?

pridal roberto 23.3.2016 o 22:12 pod hry
V apríli vyjde 1979 Revolution: Black Friday, hra venovaná iránskej revolúcii

HRY > NOVINKY >

Koľko toho viete o histórii Iránu? Príbeh 1979 Revolution: Black Friday sa totižto začína (prekvapivo) v roku 1978 v Teheráne, hlavnom meste Iránu. Vy ste fotoreportér Reza Shirazi, ktorý sa po vyštudovaní vracia domov a nachádza tam krajinu uprostred krvavého povstania proti kráľovi Shahovi. S výdatnou pomocou vášho najlepšieho priateľa sa pomaly zamotáte do siete podsvetia a stretnete mnoho zaujímavých ľudí. Ako sa bude príbeh rozvíjať a revolúcia naberať na sile, prejavia sa aj dôsledky vašich rozhodnutí.

Aby sme si udalosti dali do historického kontextu, Black Friday, čiže Čierny Piatok v histórii Iránu je 8. september 1978, kedy sa dav protestujúci proti kráľovi aj napriek vyhláseniu stanného práva stretol s vojakmi, ktorí spustili paľbu a zabili a vážne zranili niekoľko civilistov. Tento deň je považovaný za začiatok revolúcie, ktorá skončila až v roku 1979 zvrhnutím monarchu a vytvorením Iránskej islamskej republiky.

1979 Revolution: Black Friday má byť adventúra/grafická novela poskytujúca autentický, historicky presný a pútavý zážitok, v ktorom nebude ľahké odhadnúť, komu sa  dá veriť a na koho stranu sa pridať.

Okrem následkov rozhodnutí ovplyvňujúcich život hlavnej postavy i jej okolia má byť pútavé aj porovnávať jej fotografie s reálnymi fotografiami urobenými známymi fotožurnalistami a ich zdieľanie na sociálnych platformách. Unikátna hrateľnosť má zahŕňať spoznávanie mesta, v ktorom bolo vyhlásené stanné právo, interaktívne akčné scény i prípravu fotografií.

Ústrednou osobnosťou autorského štúdia iNK Stories je Navid Khonsari, bývalý člen štúdia Rockstar Games, ktorý sa chváli svojím prispením k tomu, ako vyzerajú hry zo sérí GTA, Max Payne a Midnight Club a ďalších. Jeho hra mala na konci roka 2013 Kickstarter kampaň s ambicióznym cieľom, ale nepodarilo sa jej uspieť. Štúdio neskôr spustilo ďalšiu kampaň na vlastnej webovej stránke a s jej pomocou sa podarilo 1979 Revolution: Black Friday dokončiť a 5. apríla sa má objaviť na Steame, GOGu a Humble Store vo verziách pre Windows PC a Mac.





V apríli vyjde 1979 Revolution: Black Friday, hra venovaná iránskej revolúcii  V apríli vyjde 1979 Revolution: Black Friday, hra venovaná iránskej revolúcii  V apríli vyjde 1979 Revolution: Black Friday, hra venovaná iránskej revolúcii
V apríli vyjde 1979 Revolution: Black Friday, hra venovaná iránskej revolúcii
Páči sa mi!






V apríli vyjde 1979 Revolution: Black Friday, hra venovaná iránskej revolúcii
PC

Vývoj: iNK Stories
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. apríl 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18444)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk