Do tankov na mobily!

Štúdio, ktoré stojí za viacerými úspešnými mobilnými hrami, dorazí na trh s ich ďalšou hrou, ktorá nás tentokrát posadí do tankov

pridal play3man 30.3.2016 o 6:09 pod hry
Do tankov na mobily!

HRY > NOVINKY >

Štúdio Atypical Games, ktoré má vo svojom portfóliu už zopár úspešných mobilných hier ako napríklad Battle Supremacy a Sky Gamblers, oznamuje príchod ich ďalšieho nádejného titulu, ktorý sa na pulty virtuálnych obchodov dostane už toto leto. Ide o hru Infinite Tanks, no a ako už môžete z názvu odvodiť, v hre sa dostanete priamo za ovládacie pulty obrovského množstva obávaných strojov - tankov. Autori sa mimo súbojov, ktoré sú samozrejme prioritou, zamerali pri tvorbe hry aj na možnosti kustomizácie. Hráči dostanú do rúk komplexné nástroje, ktorými budú môcť svoje "nezničiteľné" stroje upravovať slobodne. podľa ich predstáv.

Podľa slov tvorcov do hry zapracovali nový systém pre stavbu vlastných vozidiel, vďaka ktorému budú môcť hráči mixovať všetky časti z rôznych individuálnych tankov a tým vytvoriť skutočne unikátny stroj. Budete si môcť vybrať z rôznych typov motorov, karosérií, pásov, hlavní či zbraní, ktoré budú dopĺňať rôzne príslušenstvá a nakoniec nemôže chýbať ani výber farby. Autori tvrdia, že sa vďaka tomuto systému bude dať vytvoriť až 30 miliónov unikátnych vozidiel, ktoré sa prispôsobia hernému štýlu každého hráča. Jednotlivé diely budú k dispozícii pomocou kariet, ktoré si s hráčmi budete môcť aj vymieňať. Silu vašich vlastných tankov budete môcť hneď aj otestovať v priamom súboji cez internet.

Infinite Tanks bude obsahovať aj kampaň pre jedného hráča, ktorá sa bude odohrávať na šiestich rôznych mapách s rôznymi režimami ako King of the Hill, Capture the Bases alebo Team Deathmatch.





Páči sa mi!






Do tankov na mobily!
Mobil

Vývoj: Atypical Games / Atypical Games
Dátum vydania:  2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk