Bude Mass Effect: Andromeda o kolonizácii?

Marketingovému oddeleniu EA možno unikla zápletka Mass Effect: Andromeda.

pridal roberto 30.3.2016 o 14:12 pod hry
Bude Mass Effect: Andromeda o kolonizácii?

HRY > NOVINKY >

Electronic Arts možno skrz marketingový prieskum unikla zápletka príbehu túžobne očakávaného Mass Effect Andromeda. Ide, samozrejme, o správu z neznámeho zdroja a ak aj užívateľ neogafu hovorí pravdu, jednotlivé veci sa ešte môžu do vydania pozmeniť.

Mass Effect: Andromeda nás má vziať za hranice Mliečnej cesty, do galaxie pomenovanej Andromeda, čím sa z nás stávajú cudzinci prilietajúci z neznámeho kúta vesmíru a vlastne tak trochu votrelci túžiaci obsadiť nejaké územie. Opak pôvodnej trilógie, v ktorej sme našu galaxiu chránili pred hrozbou zvonka.

"Zažite slobodu križovať a skúmať galaxiu plnú planét, pritom úplne otvorenú a bez hraníc, čakajúcu na bádateľov. Hrajte ako líder skupiny prieskumníkov zručných v boji v intenzívnej third-person strieľačke s hlboko prepracovanými systémami progresu a upravovania. Toto je ďalšia kapitola príbehu ľudstva a hráčove rozhodnutia napokon rozhodnú o našom prežití v galaxii Andromeda."

Opäť na nás má niekde v diaľke čakať masívna konečná bitka, v ktorej sa nás zrejme domáci pokúsia vyhnať zo svojej galaxie. Treba sa teda pripraviť na boj na úplne neznámych planétach a proti úplne novým inteligentným rasám i neinteligentným príšerám.

Ak je text pravdivý, môžeme sa pozastaviť nad tým, že Bioware nikde priamo nepíše o RPG, hoci nechýba zmienka o vývoji a upravovaní, ale v prvom rade je spomenutá akcia z pohľadu tretej osoby, smer nastolený a rozvíjaný už od druhého dielu. Na druhej strane, výlet do neznámej galaxie by mohol byť ešte zaujímavejší, než sme dúfali. Obzvlášť, ak to s domácimi budeme môcť vyriešiť aj skutočne po zlom a vžiť sa do úlohy hrozby z neznámych diaľav. Zaujímavá je aj zmienka o otvorenej galaxii bez hraníc. Možno naznačuje plynulý prechod medzi vesmírom a povrchom planét?

Bude Mass Effect: Andromeda o kolonizácii?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18444)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk