Final Fantasy XV má dátum vydania a oveľa viac!

Square Enix s pomocou viacerých trailerov predstavuje veľmi dlho očakávané pokračovanie série Final Fantasy, špeciálne edície, Final Fantasy XV Universe, demo a ponúka predobjednávky.

pridal roberto 31.3.2016 o 14:00 pod hry
Final Fantasy XV má dátum vydania a oveľa viac!

HRY > NOVINKY >

Square Enix na evente v Los Angeles konečne oznámilo dátum vydania Final Fantasy XV a spolu s ním sme sa dozvedeli veľa ďalšieho. Priamy nasledovník najslávnejšej JRPG série sa dostane do rúk netrpezlivých hráčov po celom svete 30. septembra 2016 a nebude sám. Hru pre konzoly PS4 a Xbox One bude sprevádzať Final Fantasy XV Universe, celé univerzum obsahu súvisiaceho s hrou. Bude obsahovať Platinum Demo, Kingsglaive: Final Fantasy XV a Brotherhood Final Fantasy XV.

Platinum Demo

Ako prvá časť tohto univerza musí byť zmienené špeciálne demo, ktoré si môžete dať hneď teraz sťahovať z Xbox Games Store alebo PlayStation Store. Platinum Demo však nie je klasickým kúskom obsahu vyrezaného priamo z hry. 4GB demo vás zavedie do Noctisovho rozbitého sveta snov. Korunný princ Noctis je ešte malý chlapec a jeho carbuncle ho sprevádza na ceste za majstrovským ovládnutím rôznych zbraní, mágie i jazdeckého umenia. Tento obsah nie je súčasťou Final Fantasy XV a tí, ktorí ho prejdu až do konca, získajú exkluzívne Carbuncle DLC.

Kingsglaive: Final Fantasy XV

Ešte pred 30. septembrom si budete môcť pozrieť CG film, ktorý vzíde zo spolupráce Square Enix a Sony Pictures Entertainment. Určite očakávame pastvu pre oči, ale dôležitý bude aj príbeh, ktorý spletie príbehové vlákna bojujúcich kráľovstiev, vzťahov v kráľovskej rodine a pripraví tak pôdu pre prvé minúty hrania Final Fantasy XV. V anglickom dabingu bude počuť Sean Bean (alias ten ktorý umrel v Pánovi Prsteňov aj Hre o tróny), Lena Headey (spartská kráľovná z filmu 300 a Cersei Lannister) i Aaron Paul (Jesse Pinkman z Breaking Bad).

Brotherhood Final Fantasy XV

Témou päťdielneho anime je Noctisovo priateľstvo s jeho troma spoločníkmi. Aj tieto dobrodružstvá pripravujú pôdu pre hlavný príbeh Final Fantasy XV a prvú epizódu si môžete pozrieť hneď:

Justice Monsters Five

Pripravovaný pinball pre mobilné zariadenia. S Final Fantasy ho majú prepojiť RPG elementy a ikonické príšery a rovnaký pinball sa objaví aj ako minihra vo Final Fantasy XV. Registrácia bola zatiaľ otvorená iba pre zariadenia s operačnými systémami Android a iOS, ale Justice Monsters Five sa má objaviť aj v Universal Store Windowsu 10.

   

Ďalším videom je už trailer na samotnú hru pomenovaný Reclaim Your Throne. Jeho začiatkom vás bude sprevádzať Kráľ Regis (Sean Bean).

A na YouTube je už aj predĺžená verzia s japonským dabingom:

Na Xbox Store a PlayStation Store nájdete predobjednávky s dočasnými bonusmi v podobe peta Carbuncle a Noctisa v špeciálnom outfite ako Xbox Avatars a dynamickú tému pre PS4.

Square Enix ponúka tri špeciálne edície Final Fantasy XV:

Day One Edition - €59.99

- k predobjednávkovým bonusom (Xbox avatarom a téme pre PS4) je pribalené DLC s katanou Masamune

Deluxe Edition - €89.99

- k obsahu Day One edície je pribalený steelbook s dvoma diskami obsahujúcimi Final Fantasy XV a Kingsglaive movie na Blu-ray. Okrem toho in-game bonusy Platinum Lewiathan Regalia (exkluzívne lakovanie auta) a Royal Raiment outfit.

Ultimate Collector’s Edition - €269.99

- obsahuje všetko z deluxe edície a pridáva steelbooky s ofciálnym soundtrackom na Blu-ray obsahujúcim hudbu z Final Fantasy XV, Kingsglaive aj Brotherhood, ďalej Brotherhood Blu-ray s exkluzívnou šiestou epizódou, 192 stranový artbook v tvrdej väzbe, exkluzívnu 26 cm vysokú figúrku Noctis Play Arts Kai a in-game bonusy. Dostupná iba v Square Enix Online Store.

Final Fantasy XV má dátum vydania a oveľa viac!





Final Fantasy XV má dátum vydania a oveľa viac!  Final Fantasy XV má dátum vydania a oveľa viac!  Final Fantasy XV má dátum vydania a oveľa viac!
Final Fantasy XV má dátum vydania a oveľa viac!  Final Fantasy XV má dátum vydania a oveľa viac!  Final Fantasy XV má dátum vydania a oveľa viac!
Páči sa mi!






Xbox One
PC
PS4

Vývoj: Square Enix / Square Enix
Štýl: Akčná Adventúra / RPG
Dátum vydania: 29. november 2016
 6.3. 2018 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk