Samurajská bojovka Nioh sa predstaví na PS4 s alfa demom už tento mesiac

Vývojári Dead or Alive prichádzajú s ďalšou hrou, v ktorej sa proti sebe postavia v krvavých súbojoch vytrvalí samuraji

pridal play3man 5.4.2016 o 6:31 pod hry
Samurajská bojovka Nioh sa predstaví na PS4 s alfa demom už tento mesiac

HRY > NOVINKY >

Sony počas svojej akcie PlayStation Experiencie v decembri privítalo na pódiu aj jednu novú hru z rúk tvorcov oceňovaných hier zo sérií Dead or Alive alebo Ninja Gaiden. Štúdio Team Ninja totiž pracuje spolu s dvomi skúsenými tvorcami Kou Shibusawahom a Hisashi Koinumahom na samurajskej sekačke Nioh. V hre sa však nestretnú hocijakí samuraji, ktorých by ste poznali z dobrodružných/akčných filmov - nečakajte teda žiadnych dobrákov od kosti. Zem práve takýchto hrdinov totiž zamorili démoni, s ktorými sa budú musieť so všetkými silami popasovať. Príbeh sa odohráva v časoch civilnej vojny v Japonsku.

Hra sa síce objavila na PSX minulý rok, no prvýkrát sme ju mohli vidieť ešte pred desiatimi rokmi, kedy bola pôvodne oznámená. Podľa slov autorov sa hráči zvykli aj po tak dlhej dobe pýtať na akciách akými sú Gamescom či E3, čo sa s hrou stalo. Aj práve tento pocit záujmu zo strany hráčov ich tlačil dopredu a hru nám tak mohli po dlhšom čase opäť ukázať. Hru vydáva Koei Tecmo, ktoré celý vývoj financuje, a teda práve pre dobré pokroky vo vývoji hry sú plány na vydanie veľmi optimistické - Koei hru plánuje vydať už tento rok. Presný dátum nám síce zatiaľ nie je známy, no na to, aby ste si hru mohli skúsiť na vlastnej koži, nebudete musieť dlho čakať.

Autori nám cez oficiálny PlayStation blog oznámili, že už tento mesiac sa na PlayStation Store dostane hrateľné demo z alfa verzie hry. Demo však bude prístupné len obmedzený čas a aj preto sa rozhodli využiť túto situáciu a motivovať tých, ktorým sa demo zapáči, aj ku kúpe plnej hry. Ak totiž prejdete úspešne častou hry, ktorá sa objaví v deme, dostanete zadarmo The Mark of The Conqueror DLC v plnej verzii.

 





Samurajská bojovka Nioh sa predstaví na PS4 s alfa demom už tento mesiac  Samurajská bojovka Nioh sa predstaví na PS4 s alfa demom už tento mesiac
Páči sa mi!






PS4
PC

Vývoj: Koei Tecmo / Team Ninja
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 8. február 2017
 7.11. 2017 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk