The Long Dark dostane rozsiahlejšiu kampaň, ale nepríde na jar

Autori The Long Dark odhalili nové, rozšírené plány na obsah hry.

pridal saver 6.4.2016 o 12:36 pod hry
The Long Dark dostane rozsiahlejšiu kampaň, ale nepríde na jar

HRY > NOVINKY >

Autori The Long Dark odhalili nové rozšírené plány na obsah hry. Zároveň však odložili plánované jarné vydanie príbehového módu pre hru, už tretíkrát. Hra je aj preto stále v Early Access, ale môžeme povedať, že je to poctivý early access a autori hru neustále rozširujú a vylepšujú.

Tentoraz však majú vážny dôvod na odloženie a totiž chcú kampaň výrazne rozšíriť. V pôvodných plánoch bola len kratučká dvojhodinová kampaň, ktorú však v dnešných podmienkach Steam Refundu a YouTube videí nemôžu priniesť. Preto hra pri vydaní bude obsahovať 4-6 hodinovú kampaň v dvoch prvých epizódach, zatiaľ čo ďalšie tri epizódy prvej sezóny budú prichádzať .

K tomu pôvodne plánovali vyrozprávať len príbeh Willa Mackenzieho, ale teraz už pridali aj druhú hrateĺnú postavu to Dr. Astri Greenwoodovú. Spolu totiž vytvoria lepší príbeh a žena ponúkne vlastný pohľad na situáciu a svet hry. Rovnako pôvodne plánovali všetky príbehové scény a interakcie spraviť v 2D, ale teraz už prešli do plne 3D animácii s motion capturingom a výrazmi tvárí. Všetko toto oživí hru.

Nakoniec ešte jedna veľká úprava a to, že sa príbeh nebude odohrávať v rovnakom svete ako sandboxový mód. Bolo by to lacné a preto sa síce budú využívať aj sandboxové prostredia, ale väčšína príbehu sa odohrá na nových častiach sveta. To nám ukazuje aj priložená mapa. K tomu v príbehu budú aj veci a možnosti, ktoré sa nebudú v sandboxe.

The Long Dark dostane rozsiahlejšiu kampaň, ale nepríde na jar

Hru si momentálne môžete zahrať v Steame v Early access a rovnako na Xbox One v preview sekcii. Kúpilo si ju už 750 tisíc ľudí, čo je masívne číslo na takúto indie hru v early access. Na druhej strane všetci, ktorí si hru doteraz kúpili dostanú ako kompletnú hru tak aj prvú sezónu epizód.  Dátum vydania zatiaľ nie je, ale autori hovoria, že hra vyjde keď bude na stopercent hotová.





The Long Dark dostane rozsiahlejšiu kampaň, ale nepríde na jar  The Long Dark dostane rozsiahlejšiu kampaň, ale nepríde na jar
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk