Chceli ste ponorky do World of Warships? Nájdete ich v Steel Ocean

A po aktualizácii sa pekne rozšírila aj britská flotila, pribudli veľké bojové lode.

pridal roberto 13.4.2016 o 10:32 pod hry
Chceli ste ponorky do World of Warships? Nájdete ich v Steel Ocean

HRY > NOVINKY >

Steel Ocean je námorná free-to-play arénová akcia s loďami z obdobia 2. svetovej vojny, ktorá nám akosi prekĺzla popod radar, pritom je v mnohých ohľadoch podobná World of Warships. Skúsení veteráni hier ako World of Warplanes, World of Tanks či WarThunder sa budú hneď po prvom spustení hry cítiť ako doma, v základnom menu nájdu v spodnej časti svoje "doky" so štyrmi malými lodičkami Tieru 1 slúžiace ako odrazový mostík k lodiam štyroch základných frakcií - USA, Japonska, Británie a Nemecka. Najkošatejšie stromy majú USA a Japonsko, výber Nemecka a Británie je užší, hoci v najnovšej aktualizácii pribudli britské vojnové lode. Francúzsko a Čína majú (zatiaľ) symbolicky po jednej prémiovej lodi.

Progres, nakupovanie vylepšení na lode, vývojové stromy, spotrebné itemy, systém striebornej a zlatej (prémiovej meny), hromadenie skúseností, to všetko je veľmi podobné vyššie zmieneným hrám, ale má niečo, po čom hráči World of Warships zatiaľ márne túžia - ponorky. Aj tu platí, že spracovať prostredie nad hladinou aj pod hladinou oceána, aby sa medzi nimi ponorky mohli slobodne pohybovať, by nevyhnutne zvýšilo hardvérové nároky. Autori z ICE Entertainment teda aj pri potopení ponorky nechávajú kameru pekne nad hladinou a hráč sleduje obrys ponorky ponorenej v hlbinách.

Na taktike to však nič nemení, ponorky sú na hladine extrémne zraniteľné, ale raz za čas potrebujú nabrať kyslík. Tesne pod hladinou fungujú ako smrteľne nebezpeční, hoci pomalí predátori a v prípade blízkosti torpédoborcov môžu zaliezť až ku dnu. Okrem ponoriek je ponuka celkom štandardná - šikovné malé torpédoborce, vyvážené krížniky rozdelené na ľahké a ťažké, neohrabané bojové lode s delami veľmi vysokého kalibru a tiež lietadlové lode.

Chceli ste ponorky do World of Warships? Nájdete ich v Steel Ocean

Kapitánov lietadlových lodí poteší, že si sami môžu určiť výzbroj letiek a vybaviť ich na prieskum, bombardovanie alebo ničenie nepriateľských lietadiel. Hráči majú tiež úplnú kontrolu nad zameriavaním torpéd, hlavných diel, ale môžu sa chopiť aj ostatných zbraní. Sami si nastavia aj to, či chcú strieľať po salvách, alebo vypúšťať torpéda/strieľať z diel postupne, čo síce zaberie viac času a pozornosti, ale aj zvýši šancu na aspoň jeden úspešný zásah. Hrateľnosťou potom Steel Ocean iba čiastočne pripomína WoWs a čiastočne staršie hry ako Battlestations Pacific, pričom zostáva jednoznačne na strane arkád a lode sú zámerne ľahšie ovládateľné než by mali byť. Inováciou je najímanie známych kapitánov 2. svetovej vojny s rôznymi bonusmi.

Ako každá free-to-play hra, aj Steel Ocean sa bude snažiť hráča presvedčiť, že by sa mal predsa len rozlúčiť aspoň s pár eurami, ale zahrať si môže každý zadarmo, hra je už od konca minulého roka dostupná na Steame.





Chceli ste ponorky do World of Warships? Nájdete ich v Steel Ocean  Chceli ste ponorky do World of Warships? Nájdete ich v Steel Ocean  Chceli ste ponorky do World of Warships? Nájdete ich v Steel Ocean
Páči sa mi!






Chceli ste ponorky do World of Warships? Nájdete ich v Steel Ocean
PC

Vývoj: Changyou.com Limited / ICE Entertainment
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 12. november 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19883)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk