Týždenník - multiplayerový týždeň

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení multiplayeru. Pozreli sme sa na Overwatch, ukázal sa Titanfall 2, predstavila sa beta Gears of War 4, ako aj kooperačný mod pre Halo 5, uzatvorila nám to otvorená betu Doomu.

pridal saver 17.4.2016 o 22:05 pod hry
Týždenník - multiplayerový týždeň

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení multiplayeru. Pozreli sme sa na Overwatch, ukázal sa Titanfall 2, predstavila sa beta Gears of War 4, ako aj kooperačný mod pre Halo 5, uzatvorila nám to otvorená betu Doomu.

   

Doom multiplayer ukázal menej temný a viac Quake štýl multiplayeru, aj keď s prímesou Call of Duty a démonickou témou. Nie je to zlé, stačí si zvyknúť na štýl a zistíte, že ponúka niečo iné ako ostatné tituly. Plus uvidíme ako to obohatia ďalšie režimy, hlavne level editor a aj vyššie detaily. Dôležitá však bude aj kampaň, od ktorej bude záležať, či fanúšikovia Dooma hru zoberú ako skutočný reštart. 

Gears of War 4 multiplayerová beta štartuje už budúci týždeň a zatiaľ nám ju autori priblížili novým trailerom a sériou exekučných videí. Ukazujú síce nižšie detaily grafiky, ale zato plynulú 60 fps hrateľnosť (možno 1080p, uvidíme budúci týždeň). Tu zdôraznili, že v mulťáku sa sústredia na odozvu ovládania a teda priorita je 60 fps, zatiaľ čo singleplayer by mal priniesť najkvalitnejšiu grafiku na Xboxe doteraz, aj keď samozrejme s tým, že by išiel 30 fps. Krátky teaser na singleplayer nám ukázal prepojenie príbehov otca a syna Fenixových, kde mier, krátka pauza medzi vojnami sa skončila tesne predtým, ako sa dostávame do hry.

Z ďalších multiplayeroviek sme sa my pozreli na Overwatch, nový online titul od Blizzardu, ktorý si získal mediálny záujem hlavne vďaka cenzurovanému zadku a náležite tomu máme zadky ženských postáv v hre aj na obrázku. Možno to bol marketingový ťah. A akoby multiplayeroviek nestačilo, zhrnuli sme si aj to, ako bolo na WGL, finále Wargaming ligy vo World of Tanks. Doplnili nám to aj rôzne videá z Halo 5 kooperačného režimu Firefight, ktorý bol cez víkend tiež v bete a ešte pokračuje. Nakoniec sa nám ukázal aj Titanfall 2, aj keď zatiaľ len krátkym teaserom, ktorý možno naznačil novú planétu a mechov s prídavkom mečov.

Z iných hier svoj ďalší titul predviedol tvorca DayZ, ktorý teraz vytvoril exkluzivitu pre HTC Vive v tower defense štýle. Keď sme pri HTC, mali sme tu ukážku aj z DOTA 2 Spectator módu. Zo štandardných hier sa bližšie predstavil nový Sherlock Holmes, Mirror's Edge naplánoval betu na 22. apríla, objavili sa recenzie na ďalšiu verziu prvej hry Ratchet and Clank, znovu s parádnymi hodnoteniami

Z hardvéru sme sa pozreli na kvalitnú Steelseries myš Rival 700 s vibráciami a displejom, ktoré možno nikdy nebudú využité tak ako by si zaslúžili. Tento týždeň ohlásil Steelseries Apex m500, minimalistickú hernú klávesnicu. Nakoniec sme sa pozreli aj na Lynx Grunex ExtremeGamer 2016, jeden z tohtoročnej edície PC od Grunexu, ktorá ponúka slušné vnútornosti za prijateľnú cenu.

Nakoniec bol ohlásený nový crowdfunding na retro počítač, kde po Atari sa teraz bude oživovať C64. Oživí sa ako v podobe počítača, tak aj v podobe handheldu. Záleží však, či sa vyzbiera dostatok financií.

Z recenzií sme sa pozreli na Fallout 4 Automatron DLC, rozšírenie postapokalyptického sveta o robotov, na novú verziu Death to Spies 3 nazvanú Alekhine's Gun, arkádovku Fortrified a aj Hyrule Warriors Legends pre 3DS.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19573)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk