TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori

Peniaze ležia na hladine svetového oceánu, v útrobách tankerov i zabalené v kontajneroch.

pridal roberto 28.4.2016 o 16:22 pod hry
TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori

HRY > NOVINKY >

Ports of Call asi väčšine z vás nič nehovorí. Kedysi dávno pradávno, keď sa ešte hry hrávali na Amige alebo v DOS-e, existovala hra s týmto menom. Nie úplne dokonalý pokus o simulátor vlastníka námornej prepravnej spoločnosti, v ktorom hráč dostal k dispozícii najvýznamnejšie námorné prístavy rozhádzané po celej planéte a jednu či dve ošarpané lode (rozpoznateľné podľa pixelov odpudivej šedivej farby) a potrebu splácať dlhy. V pamäti veteránov však utkvel najmä vďaka občasnému chopeniu sa kormidla, manévrovaniu medzi ľadovcami či ostrovmi indického oceánu a predovšetkým v kľukatých prístavoch. A kto narazí, ten aj platí ďalšie mastné šeky. Ports of Call sa úplne nevytratilo, na internete sa dopátrate k remakeu i k mobilnej verzii a dôstojného nástupcu možno bude mať v TransOcean 2: Rivals, ktoré 10. mája dorazí na Steam.

Princíp zostane rovnaký, hráč si vyberie jeden zo 60 ponúkaných domovských prístavov a svojou malou flotilkou začne prevážať tovar, ale tak, aby svoje lode využil čo najlepšie. Nafta rozhodne nie je zadarmo, ale v niektorých regiónoch je podstatne lacnejšia než inde a na pamäti bude treba mať aj nevýhody plynúce z navštevovania rovnakých prístavov ako konkurencia. A narozdiel od svojho prapredka, bude mať TransOcean 2: Rivals rôzne veľké lode ešte rozdelené na klasické nákladné lode, kontajnerové lode a tankery.

TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori

Voľná hra pre jedného hráča opäť ponúkne aj výzvu pre kapitánov, pretože keď začne obsluha remorkérov štrajkovať, musí si kapitán svoju loď zaparkovať osobne a v 3D prostredí. Dnes sa už nikomu nechce čakať, kým súper (ne)úspešne pristaví svoju loď k mólu, takže z multiplayeru táto časť hry odpadá a pridávajú sa ciele a za ich splnenie sa budú udeľovať body, podľa ktorých sa po uplynutí časového limitu určí víťaz. A tiež neuškodí malá sabotáž... V kampani pre jednotlivca sa potom hráč vžije do kože bývalého úspešného prepravného magnáta, ktorý teraz jazdí so psím záprahom niekde na kraji sveta, ale hodlá sa vrátiť späť na vrchol.

Číslo 2 v názve hry prezrádza, že pre štúdio Deck13 Hamburg je TransOcean 2: Rivals už druhým pokusom o nástupníka Ports of Call, prvý TransOcean má na Metacritic užívateľské skóre 6.5, tak snáď pokračovanie posunie kvalitatívnu latku o pár bodov vyššie.





TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori  TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori  TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori
TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori  TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori  TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori
Páči sa mi!






TransOcean 2: Rivals bude robiť obchody na mori
PC

Vývoj: astragon Entertainment / Deck13 Hamburg
Štýl: Managementová / Simulácia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18397)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk