Máj je na Xbox One mesiacom indie hier

Microsoft dnes štartuje online akciu ID@Xbox Game Fest. Zúčastnia sa Smite, Warframe, The Banner Saga, Rocket League a mnoho ďalších.

pridal roberto 3.5.2016 o 11:18 pod hry
Máj je na Xbox One mesiacom indie hier

HRY > NOVINKY >

Microsoft na tento mesiac pripravil akciu ID@Xbox Game Fest, ktorá začne už dnes a skončí 30. mája. ID@Xbox je meno platformy pre nezávislých vývojárov hier, ktorí cez ňu môžu svoje hry pomerne jednoducho dostať do digitálneho obchodu a odtiaľ k majiteľom konzoly Xbox One alebo počítača s Windows 10. Z množstva indie hier vydaných od roku 2014 sa iba máloktorá aspoň na chvíľu dostala do žiary reflektorov, preto ich Microsoft pospájal do štyroch tematických balíkov a každému balíku vyhradil jeden májový týždeň. Akcia ponúkne predovšetkým zľavy na vybrané hry, k slovu sa dostanú ich autori a pri tejto príležitosti budú vydané aj úplne nové hry.

3. až 9. máj je čas vyhradený objavovaniu nepoznaného, a teda už dnes máte svoju pozornosť zamerať na menej známe a netradičné hry ako The Park, Beyond Eyes a Lovers in a Dangerous Spacetime.

10. až 16. máj bude venovaný free-to-play hrám a do pozornosti sa dostane third-person MOBA Smite, third-person strieľačka Warframe i tvorivo a sociálne zameraná MMO Roblox.

17. až 23. mája nahliadnete do budúcnosti. Do centra pozornosti sa presunú hry zapojené do programu Xbox Game Preview ako atmosferická survivalovka The Long Dark aj sci-fi dobrodružstvo na cudzej planéte The Solus Project.

24. až 30. mája prebehne fáza s lákavým podtitulom "Best of ID@Xbox" a za výhodnejšiu cenu budú ponúknuté obľúbené hry Rocket League, Rogue Legacy, The Escapists, The Banner Saga a ďalšie.





Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox one






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk