Chceš byť youtuberom?

Čaká ťa dlhá cesta, môžeš začať hraním Youtubers Life, simulátora práce a života youtubera. Youtuberi ju milujú.

pridal roberto 25.5.2016 o 8:43 pod hry
Chceš byť youtuberom?

HRY > NOVINKY >

Medzi najpredávanejšie hry na Steame sa prebojovalo nečakané prekvapenie. Simulátor čerstvo zaradený do programu Early Access ešte nie je zďaleka dokončený a trpí viacerými chybami, ale v predajoch momentálne s prehľadom poráža Stellaris a napríklad aj DLC Far Harbor pre Fallout 4 a dýcha na krk akejsi hre menom Doom... Čo je na nej tak úžasné?

Výber témy je pri tvorbe hry vždy dôležitý, ale pri tvorbe simulátora to platí dvojnásobne alebo rovno trojnásobne. Nie tak dávno skončila vlna záujmu o simulátory herného štúdia v štýle Game Dev Tycoon a zdá sa, že rovnako úspešný môže byť simulátor youtubera. Youtubers Life vám umožní nájsť si svoju cestu do sveta profesionálnych youtuberov, a teda k sláve a veľmi slušnému zárobku. Náhodných divákov, ale hlavne verných odberateľov budete zabávať prostredníctvom hrania videohier, alebo môžete mať aj kanál o móde, hudbe, fitness či varení. To je však ešte iba hudba budúcnosti, momentálne je hotová iba tá časť s hrami.

Chceš byť youtuberom?

Iba sedieť za PC, tvoriť a strihať ďalší a ďalší obsah nestačí. Ako výborný youtuber (údajne) musíte byť aj dobrý človek, socializovať sa, žiť v spoločnosti a byť šťastný, ale aj chodiť do školy a počúvať mamu. Výsledkom je zoznam funkcií a úloh akoby vytrhnutý z jedného zo simulátorov série Sims. Keď už sa avatar dostane k práci, musí urobiť celý rad dôležitých rozhodnutí, medzi najzákladnejšie patria výber hry a typu videa, kde sa treba rozhodnúť medzi bežným gameplayom, recenziou, natočením celého priechodu hrou či speedrunu a ďalšími. Zarobené peniažky potom treba míňať na lepší hardvér i slušivé tričká. Ak všetko dobre dopadne, raz vás budú ako celebritu pozývať na rôzne akcie a dokonca chcieť váš podpis!

Niektorí z vás možno ani nedočítali a rovno si šli na Steam hru kúpiť, ostatní môžu byť malinko prekvapení, že takáto hra môže byť (momentálne) štvrtou najpredávanejšou na Steame (a možno by bola ešte vyššie, keby Ark práve nebol v 33 percentnej zľave). To zrejme podceňujete faktor youtuberov. Tých reálnych z mäsa a kostí. Keď sa herný youtuber s miliónmi odberateľov dopočuje, že vyšla hra o tom, ako byť youtuberom, tak si ju chce  zahrať a ukázať, ako sa youtuber hrá na youtubera. Ak vám niečo hovoria mená ako PewDiePie, Yammy, Vikkstar či Zerkaa, tak už asi tušíte odkiaľ vietor fúka. Nezávislé štúdio U-Play online by pre svoju hru ťažko mohlo chcieť lepšiu marketingovú kampaň, milióny ľudí videli, ako sa pri jej hraní zabávajú ich obľúbenci.





Páči sa mi!






Chceš byť youtuberom?
PC

Vývoj: U-Play online
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19748)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk