PLAYzone liga bola zakončená tento víkend veľkolepým finále

Turnaj v troch hrách, ktorý trval celé štyri mesiace sa dočkal svojich víťazov

pridal play3man 27.5.2016 o 8:40 pod hry
PLAYzone liga bola zakončená tento víkend veľkolepým finále

HRY > NOVINKY >

PLAYzone liga, ktorá zastrešovala turnaje v troch obľúbených online hrách - League of Legends, Counter Strike: Global Offensive a Hearthstone, bola zahájená koncom januára tohto roka, pričom práve posledný víkend patril veľkolepému finále, počas ktorého dostal turnaj svojich víťazov. Finále prebiehalo od piatka do nedele v Alza Tech Zone v Prahe, pričom tu hráči hrali celkovo o sumu vo výške 56 000Kč.

Prvý hrací deň patril zápasom v Hearthstone. Do finále postúpil hráč tímu eSuba - Oldřich „Faeli“ Mahdal, ktorého vyzval Jakub „Namcor“ Veber z Majestic Lions a dvojka Fraternitas Ladislav „meyger“ Majer a Marek „Melane“ Zábran. Jediný člen eSuba tímu však nedal svojim súperom žiadnu šancu, čo je jasné zo suverénneho výsledku 4:0 vo finálovom zápase proti meygerovi. Sobota, a teda aj druhý hrací deň bol v znamení CS:GO. Tím eSuba tu však bojoval aspoň o tretie miesto a Gunrunners si odniesli aspoň bronz. Vo finálovom súboji sa proti sebe postavili tímy eXtatus a Majestic Lions, pričom svoju výbornú formu tu potvrdil tím eXtatus a právom si odniesli zlato. Asi teda ani neprekvapí, že najlepším hráčom tohto turnaja sa stal práve člen eXtatus, Patrik „DEV7L“ Stuchlík.

V treťom finále, tentokrát už v League of Legens, sa eSuba vrátila späť do súboja o titul, kedže v semifinále suverénne porazili tím Majestic Lions. Tretie miesto si odniesol s hladkou hrou tím Fraternitas, no vo finále sa strhol veľký súboj, pričom viac hernej kvality ukázala práve partia z eXtatus, ktorá si na krk mohla zavesiť zlaté medaile.

Celý priebeh ligy bol aj pravidelne vysielaní na internete, pričom finálové súboje si na Twitch.tv pozrelo až 85 000 divákov. Ak náhodou nepatríte medzi nich, môžete si ich pozrieť z archívu na oficiálnom YouTube kanáli.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk