Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands predstavuje špeciálne edície

Ak by vám štandardná edícia nestačila, môžete si už predobjednať deluxe, gold alebo zberateľskú edíciu.

pridal roberto 26.5.2016 o 23:05 pod hry
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands predstavuje špeciálne edície

HRY > NOVINKY >

E3 je každým dňom bližšie a už je tu čas, aby nás najväčší hráči na videohernom ihrisku navnadili na sledovanie ich konferencií. Ubisoft sa dnes vytasil s trailerom na Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, hru oznámenú na na minuloročnej E3.

Wildlands má byť taktická military strieľačka zasadená do masívneho otvoreného sveta. Jej príbeh sa odohráva v nie veľmi vzdialenej budúcnosti juhoamerického štátu Bolívia. S touto krajinou to v posledných rokoch išlo od desiatich k piatim a teraz jej de facto vládne narkobarón El Sueño, jeho drogový kartel Santa Blanca a banda skorumpovaných politikov. Štvorčlenná špeciálna jednotka je preto vysadená do divočiny tejto krajiny, kde má za úlohu prekaziť plány El Sueña, rozbíjať dôležité spojenectvá, ochraňovať bežných Bolívijčanov a popri tom sa musí vedieť postarať sama o seba a prežiť v náročných podmienkach. Hráč si bude sám vyberať spôsob splnenia misie a bude vidieť, ako na to svet okolo neho reaguje.

Viac nám Ubisoft a jeho parížske štúdio určite prezradia a ukážu počas E3, kde bude mať Ubisoft opäť vlastnú konferenciu. Hra by mala vyjsť ešte počas roka 2016, pravdepodobne v predvianočnom období a tešiť sa môžu vlastníci platforiem PS4, Xbox One a PC. Spolu s trailerom vyšiel aj zoznam špeciálnych edícií zahŕňajúci deluxe, gold a zberateľskú edíciu a všetky si už môžete predobjednať u jednotlivých predajcov.

Deluxe Edition - Game - €70

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands predstavuje špeciálne edície

K základnej hre pridáva digitálny Deluxe Pack obsahujúci loveckú pušku a motorku, 3 emblémy, 3 maskovacie skiny pre zbrane, 3 itemy na upravovanie (vzhľadu?) postavy a XP booster. Ak si kúpite fyzickú verziu tejto edície, nájdete v nej ešte in-game mapu Bolívie a originálny soundtrack tejto hry.

Gold Edition - Amazon - €100

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands predstavuje špeciálne edície

K základnej hre a Deluxe Packu pridáva season pass, prostredníctvom ktorého sa k jej majiteľovi dostanú dve veľké expanzie a exkluzívny digitálny obsah vrátane balíkov s výstrojom, exkluzívnym vozidlom a epickými zbraňami.

Calavera Collector’s Case - Uplay Shop - Standard €120, Deluxe €130 a Gold €160

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands predstavuje špeciálne edície

Gold edícia hry a k nej replika Ghost’s Audio headsetu plne kompatibilná s PS4 a PC, u Xbox One kompatibilná s novým Xbox One controllerom s 3.5mm jackom, odlišné ovládače budú potrebovať Ear Force Headset Audio Controller predávaný oddelene. Ďalej ešte Santa Blanca Cartel Skull (lebka), in-game mapa Bolívie, originálny soundtrack, bolívijské vrecúško a tri bolívijské pohľadnice. Za príplatok by sa mali dať zohnať aj figúrka Santa Muerte a zberateľské plagáty navrhnuté Kenom Taylorom.

Predobjednávkovým bonusom je The Peruvian Connection, bonusová misia, ktorá špeciálnu jednotku zavedie cez hory, aby tam zničila spojenectvo Santa Blanca s peruánskym kartelom.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands predstavuje špeciálne edície





Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands predstavuje špeciálne edície
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk