Týždenník - Nvidia-Overwatch týždeň

Tento týždeň sa niesol benchmarkami Nvidia kariet, ale aj naznačením nového Xboxu a vydaním Overwatchu

pridal saver 29.5.2016 o 22:01 pod hry
Týždenník - Nvidia-Overwatch týždeň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol benchmarkami Nvidia kariet, ale aj naznačením nového Xboxu a vydaním Overwatchu. Ten si napríklad zobral na paškál aj Conan vo svojej show, aj keď nešikovné spojenie s Game of Thrones vyvoláva zvláštne pocity.

Overwatch je nová multiplayerovka od Blizzardu a zjavne ako všetky veci od Blizzardu, už teraz vidíme, že bude megaúspešná. Ukazujú nám to nielen očakávania hráčov, ale aj recenzie, ktoré sú priemerom nad 90%. My sme zatiaľ pridali videoukážku s tým, že recenziu prinesieme v pondelok. V tomto spojení škoda Battlebornu, ktorý vyšiel nedávno a vôbec nie je zlý (recenzia), ale načasovanie spolu s Overwatchom mu neumožňuje vyniknúť.

   

Nvidia postupne uplynulé týždne vypúšťala informácie o svojich GTX1080 a GTX1070 kartách s tým, že prvá karta GTX1080 už má aj ceny za Founders edíciu, ktoré sú okolo 780 eur a predstavené boli aj nereferenčné karty, ktoré budú lacnejšie a aj drahšie (zrejme od 670 eur). Founders edícia vyjde už nasledujúci týždeň a spolu s ňou dostaneme aj plné testy na GTX1070. Z nich už bol jeden aj leaknutý a ukazujú pekný pomer ceny a výkonu. Výkonovo bude 20% pod GTX1080 a cenovo čakáme nereferenčné verzie od 420 eur, referenčné za 500 eur.  Plus z konkurencie budúci týždeň AMD predstaví aj svoje karty zo strednej triedy. Zatiaľ nám tam 3D mark už naznačil výkon R9 480.

Recenzie dostala aj Zaklínač 3 expanzia O Víne a Krvi, ktoré samozrejme siahajú vysoko. Túto tému nám obohatil aj vyzlečený cosplay Zaklínača. Rovnako recenzie dostal Total War: Warhammer, ktorý je kvalitný a už má na konte cez pol milióna kusov. Z nových titulov dostala prvé zábery F1 2016, nová verzia formule od Codemasters a odložené bolo Kingdom Come: Deliverance, a to na rok 2017. Keď už sme pri českej firme, bývalá česká Mafia 3 dostala nový trailer:

Veľa informácií sa objavilo ohľadom nového Xboxu, respektíve nových Xboxov. Tam už zrejme prebehla nejaká úvodná prezentácia pre štúdiá, odkiaľ sa dozvedáme, že Microsoft plánuje niekoľko verzii konzoly. A to:

- Xbox One Slim verziu, ktorá vyjde tento rok
- Výkonnejšiu verziu Xbox One, ktorá vyjde budúci rok aj s podporou VR a mala by mať 6TFlopov, aj keď zatiaľ nie sú špecifikácie finálne
- Dve verzie streamovacích boxov v štýle Apple TV.

Samozrejme, nie je to potvrdené, ale už na E3 sa minimálne časť z toho dozvieme. Z iného hardvéru máme leaknuté nové 6, 8 a 10 jadrové procesory do i7 série, ktoré posúvajú výkon vyššie a rovnako aj ceny.

Okrem toho sme priniesli videorecenziu na Doom, pozreli sme sa aj na pôvodne mobilný Dead Effect 2, nechýbal spomínaný Battleborn. Pridali sme aj menšie hry Tastee: Lethal Tactics a aj R.B.I. Baseball 16. Z hardvéru sme sa pozreli na dizajnovo pekný herný tablet od Aceru Predator 8. Pridali sme si aj gameplay video z nového Master of Orion, ktorý vyzerá parádne.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19852)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk