Týždenník - Computex ukázal nový hardvér, E3 čoskoro ukáže nové hry

Uplynulý týždeň nás zasypali grafické karty, pozreli sme sa na Overwatch a aj Zaklínač expanziu, nový hardvér z Computexu ale v zásade veľké novinky absentovali, keďže firmy si už všetko nechávajú na E3.

pridal saver 5.6.2016 o 21:59 pod hry
Týždenník - Computex ukázal nový hardvér, E3 čoskoro ukáže nové hry

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň nás zasypali grafické karty, pozreli sme sa na Overwatch a aj Zaklínač expanziu, nový hardvér z Computexu ale v zásade veľké novinky absentovali, keďže firmy si už všetko nechávajú na E3 a ďalšie doprovodné výstavy. Totiž napríklad E3 nebude priamo na výstave ale spraví si svoj EA Play event.  Všetky väčšie firmy však budú mať press konferencie a otvorí ich práve EA o týždeň v nedeľu. 

Časy press konferencií sme už spísali a priblížili sme si aj pravdepodobné ohlásenia Microsoftu.  Pozrieme sa ešte na Sony a Nintendo. Celkovo však čakáme minimálne ohlásenie nových Xbox zariadení, špeciálne slim verzie, je možné, že aj Sony predstaví slim verziu a ak nie teraz, tak na jeseň PS4 Neo. Nintendo neukáže svoju NX konzolu ale možno ju alebo nový handheld aspoň spomenie.

Z grafík vyšla nadupaná GTX1080 karta, ktorá prekonala všetky ostatné grafiky, recenzie dostala GTX1070 ktorá od nej nemá ďaleko ale za výrazne nižšiu cenu a vyjde už 10. júna. K tomu všetkému AMD ohlásilo svoju prvú kartu z novej série RX380, ktorá ponúkne veľmi slušný výkon za 200 dolárov.

   

Z iného hardvéru sa na Computexe ukázal napríklad modulárny desktop od Asusu, ktorý je zrejme pri jednoduchosti skladania PC zbytočný, ale možno niekoho zaujme. Rovnako Asus ukázal svoje nové tablety, desktopy a notebooky, ktoré prechádzajú pod plné RGB podsvietenie a v tomto sa zhodli s ostatnými výrobcami kde RGB bolo na Computexe na každom rohu a v každom zariadení, dokonca aj pri matičných doskách je to teraz veľký hit. Z notebookov ukázal Gigabyte tenký herný notebook, Digital Storm parádne all-in-one PC a MSI ruksak pre virtuálnu realitu, ktorý je divný, ale jediný ktorý vám umožní plnohodnotné VR hranie v pohybe. Roccat ukázal novú klávesnicu.

   

Z zaujímavostí z oblasti hier EA rozdáva zadarmo klasickú RPG NOX. Objavil sa obrázok z vylepšenej verzie Red Dead Redemption a to len tesne po ukážke vylepšenej verzie GTA IV, možno sú už remastre na ceste. A možno nie. Rainbow Siege dostal lacnejšiu Starter Edition na PC, priblížili sme si zmeny v Civilization VI a bližšie sa nám ukázal aj PES 2017.  Microsoft ohlásil, že Minecraft predal už cez 100 miliónov kopii.  K tomu prišla aj tretia epizóda Hitmana

Z článkov sme si zhrnuli naše dojmy z HTC Vive, pozreli sme sa na knihu Ready Player One. V hrách sme zrecenzovali AlienationThe Magic Circle Gold edition. Samozrejme nechýbali hitovky Zaklínač III O Víne a Krvi a Overwatch, ktorému sme pridali aj videorecenziu





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19844)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk