Čo sme sa dozvedeli o Watch Dogs 2?

Nový hrdina pokračovania Watch Dogs série je úplne iná povaha ako Aiden Pearce. Mladý, energický a fyzicky veľmi zdatný sa rád pridá k rodinke hackerov a bude zvyšovať počty svojich followerov.

pridal roberto 9.6.2016 o 8:52 pod hry
Čo sme sa dozvedeli o Watch Dogs 2?

HRY > NOVINKY >

Ubisoft včera predstavil Watch Dogs 2, pokračovanie open-world akcie z roku 2014. Watch Dogs možno v niečom sklamalo, ale napriek tomu bolo prijaté veľmi kladne a hráči sa radi preháňali ulicami otvoreného mesta. Zhrňme si, čo všetko nám bolo na jeden šup prezradené o pokračovaní odohrávajúcom sa v inom známom americkom meste, kde žije iný hrdina.

Čo sme sa dozvedeli o Watch Dogs 2?

Aiden Pearce bol v Chicagu schopný zhodiť celý ctOS, preto korporácia Blume vyvinula ctOS 2.0 a v San Franciscu ním prepojila miliardy inteligentných zariadení. Už to nie len o tom, že vláda a zločinci môžu niekoho sledovať, korporácie vytvárajú kompletné digitálne profily nič netušiacich obyvateľov. Hackeri, informátori a aktivisti sú opäť v plnej pohotovosti a pripravení ľudí oslobodiť. Na scénu sa teda vracia skupina DedSec, ale Pearce zostáva vo svojom meste. Na scéne sa objavuje Marcus Holloway, brilantný mladý hacker, ktorého ctOS 2.0 neprávom označilo za zločinca.

   

Idealista sa odhodlá povaliť celý systém a pridá sa k miestnej bunke DedSec-u. Afro-Američan vyrastal v Oaklande, bol svedkom policajnej brutality a z traileru je zrejmé, že je celkom dobrý aj v mestskom parkúre. K splneniu náročného cieľa bude potrebovať pomoc celej hackerskej rodinky a komunity. Osamelý vlk teda bude vymenený za niekoho, kto sa dobre cíti vo svojej svorke a možno aj ako jej vodca. K týmto schopnostiam sa ešte pridáva záľuba v diaľkovo ovládaných autíčkach a quadcoptérach. Za splnené misie mu budú pribúdať "followeri", vďaka ktorým bude raz dostatočne silný, aby splnil svoj hlavný cieľ.

     

Hollowayovi majú byť od začiatku prístupné všetky miesta sanfranciského zálivu a určite sa pozrie do Silicon Valley, centra San Francisca i nádherného Marin County. Každá oblasť bude mať vlastnú atmosféru, pričom ale v hre samozrejme nebude celá obrovská plocha okolo zálivu, iba charakteristické miesta pospájané do jedného celku. Hlavnou zbraňou bude opäť hackovanie. V tomto meste sa dá nabúrať snáď do všetkého a ovládnuť hoci volanty a motory automobilov. Ubisoft sa pokúsi vytvoriť viac možností ako sa hackovaním dostať k cieľu, aby hráč pocítil viac slobody než mal vo Watch Dogs. Celá hra sa bude dať dohrať bez zabitia a možno aj bez použitia strelnej zbrane. Kto ale strelnú zbraň potrebuje, môže si ju vytlačiť v 3D tlačiarni.

Čo sme sa dozvedeli o Watch Dogs 2?

Napriek tomu, že celá hra vyzerá byť stavaná prísne pre jednotlivca, má byť výborná v kooperácii. Buď väčšina z nej alebo aj úplne celá sa bude dať prejsť v kooperácii s kamarátom a tiež bude možné vpustiť si do svojho sveta cudzinca a občas sa s ním náhodne stretnúť, alebo úmyselne spolupracovať či iba šíriť chaos v uliciach. Prechod medzi single-playerom a kooperáciou by pritom mal byť rovnako plynulý ako vo Watch Dogs. Ak sa Ubisoftu podarí dodržať termíny, tak si Watch Dogs 2 budeme môcť zahrať už 15. novembra na platformách PS4, Xbox One a PC.

Čo sme sa dozvedeli o Watch Dogs 2?





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. november 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18429)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk