EA Play press konferencia, livestream (22:00)

O 22:00 začne EA press konferencia. Čakáme predstavenie hlavne Battlefield 1, Mass Effect Andromeda a Titanfall 2

pridal saver 12.6.2016 o 21:56 pod hry
EA Play press konferencia, livestream (22:00)

HRY > NOVINKY >

O 22:00 začne EA press konferencia. Čakáme predstavenie hlavne Battlefield 1, Mass Effect Andromeda a Titanfall 2. Ale uvidíme aj všetky športy FIFA, NFL, NHL, možno NBA Live, kde prím bude hrať FIFA na novom engine, keďže prešla na Frostbite a hlavným ohlásením bude nová Star Wars hra od tvorcov Dead Space.  Plus rôzne menšie hry.

Sledovať môžete cez EA play stránku, cez twitch, alebo gamespot má livestream cez youtube

EA bude mať hodinovú press konferenciu v ktorej rýchlo prejdú celú svoju ponuku a to ako z LA, tak aj z Londýna a budú mať súčasne dve prezentácie. Potvrdzujú ukážu Star Wars, Mass Effect, EA sports, Battlefield 1 a Titanfall 2. Po prezentácii bude nasledovať hodinový livestream multiplayeru Battlefieldu.

Otvára ju Titanfall 2, ktorý už prejde mimo PC a Xbox One aj na PS4. Predviedli jeho vylepšený multiplayer a zároveň ohlásili príbehový singleplayer. Pribudnú noví Titani, nové možnosti a v príbehu lepšie spoznáme situáciu ako aj spojenie medzi titanom a pilotom. Autori už spúšťajú aj registráciu do beta testu. Hra vyjde 28. októbra.

Nasleduje Madden NFL 17, ktorý prezentuje Peter Moore z Londýna. Hra dostane nové možnosti, nových komentárov a vyváženia. Pridávajú nové možnosti do esports evento, pre svoje tituly a to ako možnosti na vlastné turnaje pre hráčov, tak aj pre partnerov a nakoniec ich hlavné eventy EA Major. Prvý bude už teraz v LA v Maddene. Nasledujúci rok sa bude hrať o 1 milión dolárov.

Pokračuje Bioware s Mass Effect Andromeda, kde autori pripomínajú príbeh, kde sa vydáme do novej galaxie, ktorú budeme spoznávať. Nikto tu doteraz nebol a niekto nevie, čo tu na posádky čaká. Vy to budete spoznávať. Je to väčšie dobrodružstvo s väčšou voľnosťou a plne postavené na Frostbite engine. Ponúkajú nové vývojárske video a pridávajú nové scény, aj keď bližšie budú o hre hovoriť až na jeseň, keďže vychádza budúci rok.

Konečne sa dostáva na rad FIFA 17, ktorá dostáva tento rok veľa noviniek a je to revolučný rok pre hru. Hlavne sa mení engine, ktorý bude Frostbite a s tým sa vylepšuje aj grafika. K tomu pribúda hre príbehový mód Journey, v ktorom budeme jedného hráča prevádzať jeho kariérou od mladosti až po profesionálne zápasy. Všetko bude aj s prestrihovými animáciami a doplnkovým príbehom. Novinkou v hre budú aj premier league manažéri klubov. Zatiaľ pribudnú traja. Plus pribudne veľa vylepšení do samotnej hry. Pridávajú aj video z hrateľnosti.

EA ohlasuje EA Originals program, ktorý bude zastrešovať inovatívne hry a pomáhať s nimi indie vývojárom a zároveň vývojárom nechávať plný zisk. Niečo ako pri ich projekte Unravel. Prvá EA Originals hra hra je Fe. Bude to hra o prírode a našim prepojením s ňou. Konkrétne tu sa budete so zvláštnymi bytosťami v lese spájať hudbou. Ale pozor, do lesa prichádzajú aj Silent ones, ktorí vládnu tichu.

Nasleduje Jade Raymond, ktorá prichádza predstaviť Star Wars hry, kde už majú tri tituly Galaxy of Heroes, Battlefront a Old Republic a ďalšie prichádzajú ako od Visceral v roku 2018, tak aj Respawnu, ktorý príde neskoršie. Pred nimi však v roku 2017 príde nový Star Wars Battlefront 2 teraz založený na nových Star Wars filmoch.

Posledná hra, ktorá bude prezentovaná je Battlefield 1. Predstavuje ju DICE a rovno hovorí, že séria už má 60 miliónov hráčov. Dodáva, že s Battlefield 1 išli do rizika, ale vedeli, že sa to oplatí. Ukazujú z neho prvý trailer a po ukončení konferencie bude nasledovať gameplay. Spomínajú, že v hre budete môcť ovládať aj vzducholode, vlaky a bojové lode. Otvorená beta začne v lete.

Konferencia končí, ale gameplay z Battlefieldu začína.





EA Play press konferencia, livestream (22:00)  EA Play press konferencia, livestream (22:00)  EA Play press konferencia, livestream (22:00)
EA Play press konferencia, livestream (22:00)  EA Play press konferencia, livestream (22:00)  EA Play press konferencia, livestream (22:00)
EA Play press konferencia, livestream (22:00)  EA Play press konferencia, livestream (22:00)  EA Play press konferencia, livestream (22:00)
EA Play press konferencia, livestream (22:00)  EA Play press konferencia, livestream (22:00)  EA Play press konferencia, livestream (22:00)
EA Play press konferencia, livestream (22:00)
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19490)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk