Týždenník - pre-E3 týždeň

Týždeň pred E3 nám ovládol Watch Dogs, doplnil ho Deus Ex a niekoľko ďalších menších predstavovačiek.

pridal saver 12.6.2016 o 19:49 pod hry
Týždenník - pre-E3 týždeň

HRY > NOVINKY >

Týždeň pred E3 nám ovládol Watch Dogs, doplnil ho Deus Ex a niekoľko ďalších menších predstavovačiek. Samotný Watch Dogs 2 nás presunie do San Francisca, do novej postavy, ktorá bola falošne označená ako kriminálnik, a ktorá tak začína bojovať proti systému. Finálny cieľ je zničenie systému.

   

Deus Ex oproti tomu predstavil mesto Prahu a možnosti hrateľnosti, k tomu pridal aj nový arkádový mód vo virtuálnej realite, ktorý bude takou oddychovkou k hlavnému príbehu. Akoby to nestačilo, autori ohlásili aj Deus Ex GO, taktickú mobilnú verziu verziu v štýle Lara Croft Go a Hitman Go.

Okrem neho sme tu mali nové informácie o NHL 17, ktorý však na rozdiel od FIFA 17 neprejde na Frostbite a nepríde ani na PC. Pekné boli koncepty pre Battlefield 1 a leakli sa nám aj zábery na Halo Wars 2, ktorý dostane už v pondelok betu a prvé zábery nám naznačili Dead Rising 4. Podobne Dishonored II sa nám predčasne ukázal, aj keď ten v TV spote.

SECTORIVDEO40081.

Je to všetko pre príchod E3, ktorá začína prvou press konferenciou už dnes večer. Pri tejto príležitosti už Sony konečne oficiálne potvrdilo existenciu rýchlejšej PS4 Neo konzoly, ktorá však nebude ukázaná na E3. Uvidíme však čo vlastne ohlásia, press konferenciu budú mať v utorok ráno. Pred nimi ešte v pondelok večer pôjde Microsoft, ktorý ohlási novú verziu Xbox One.

Z recenzií sme ponúkli recenziu na Total War Warhammer, pozreli sme sa na Hitman Episode 3, pridali sme aj Históriu Civilization série. Zrecenzovali sme Enter the Gungeon, novú verziu Shadow of the Beast a aj Bravely Second: End Layer a vo videu sme si pri príležitosti premiéry Warcraftu zhrnuli najhoršie filmy podľa hier. Nakoniec najlepšiu jar posledných rokov sme zhrnuli v novom magazíne.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk