Nintendo E3 Treehouse live stream nám predstavil novú Zeldu

Nintendo opäť na E3 neponúkne štandardnú konferenciu, ale namiesto toho ponúknu ďalší Nintendo stream, kde predstavia najmä novú Zeldu

pridal matus_ace 14.6.2016 o 17:52 pod hry
Nintendo E3 Treehouse live stream nám predstavil novú Zeldu

HRY > NOVINKY >

Nintendo opäť na E3 neponúkne štandardnú konferenciu, ale namiesto toho ponúknu ďalší Nintendo Treehouse stream, kde predstavia najmä novú Zeldu. Už dávnejšie potvrdili, že nám na E3 nepredstavia pripravovanú NX konzolu. Zo Zeldy však uvidíme poriadnu porciu, keďže dnes sa budú venovať hlavne tej. Okrem toho uvidíme aj dvojicu nových Pokémon hier a uvidíme, či ukážu aj niečo viac (aj keď dnes asi nie), keďže už zajtra prinesú ďalší stream, kde naživo predvedú Pokémon GO, Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past, Tokyo Mirage Sessions #FE a ďalšie. Priamo zo showflooru po streame predvedú gameplay hier. Celý stream začína o 18:00 a sledovať ho môžete naživo u nás:

 

Stream otvára Reggie Fils-Aimea to smutnou správou, keď chcú vyjadriť sústrasť pozostalým obetí nedávnych útokov. Stream tak začal chvíľkou ticha. Dodáva, že nová Zelda ponúkne úplne nový formát a už čoskoro hru priamo na akcii ukážu ľuďom.

Nová Zelda ukazuje svoj veľký svet, Linka a aj dabing, čo je vec, ktorá už dlho chýbala. Vidíme aj niekoľko možností riešenia problémov vďaka predmetom v prostredí. Herný svet ukázal hneď niekoľko svojich tvárí: púšte, lesy, pláne aj zasnežené hory.

Hra má podnázov Breath of The Wild. Hra je jedným z najväčších dobrodružstiev, aké kedy Nintendo vydalo. Ukážu len malú časť hry,ktorá je ale tak rozsiahla, že ju na mieste asi nikto neprejde.

Pred Zeldou nám ale ukážu dve nové Pokémon hry. Moon a Sun vychádzajú 18. októbra. Hry predstavia producenti. Po nich sa už bude Nintendo dnes venovať výlučne Zelde. Viac hier teda uvidíme zajtra naživo.

Pokémon hry sa ponesú v tradičnom duchu. Ponúknu roztomilých starterov, extrémne teplý región, no zároveň viac realisticky spracované postavy hráčov. Zostávajú súboje s nutnosťou strategicky uvažovať. Upravený je Pokédex, aby ste sa naozaj snažili chytiť všetkých a skompletizovať si ho. Tréneri majú unikátne reakcie na niektoré herné situácie.

Treehouse pokračuje predstavením novej Zeldy, tentoraz ponúknu skôr pohľad do zákulisia, no ukážu aj svet a vaše možnosti. Link skáče a lozí, pri hraní priamo vidíte minimapu sveta, kde máte zaznačené dôležité body. Svet je plný predmetov, ktoré môžete zbierať do inventára. Pri hraní ukázali celú mapu sveta, ten je skutočne enormný.

Môžete zobrať konár, neskôr ho zapáliť pri ohnisku a použiť ako zbraň, zdroj svetla, či ním podpáliť trávu. Rovnako môžete rúbať stromy, čím získate zdroje, či si vytvoríte cestu. V boji sa vám môžu zničiť zbrane a vybavenie.

Pri hraní budete pomaly odhaľovať drobné fragmenty príbehu na pozadí a to vlastným tempom. Hra vás nijako netlačí dopredu. Hudba v hre je dynamická, jemné piano zodpovedá niektorým momentom v prírode, vzbudzuje emócie. Aj prostredníctvom nej chcú dosiahnuť, aby mal každý hráč z hry unikátny zážitok.

Dnes v noci do mobilnej hry Miitomo pribudnú nové itemy práve z novej Zeldy.

Stream bude po prestávke pokračovať s ukážkou skúmania prostredia.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk