Xbox One S oficiálne predstavený a dostal aj cenu

Už včera uniknutá slim verzia Xbox One sa nám tak oficiálne predstavila počas E3 konferencie Microsoftu. Vyjde už v auguste.

pridal play3man 13.6.2016 o 19:01 pod hry
Xbox One S oficiálne predstavený a dostal aj cenu

HRY > NOVINKY >

Ako sme už vedeli zo včerajšieho úniku, nová verzia Xbox One dostane prívlastok S, čo je pochopiteľne skratkou pre Slim. Nový Xbox One tak nebude zatiaľ výkonnejší, ale podstatne menší, kompaktnejší a bez neslávne známej "tehly". Xbox One S je teda o 40% menší ako pôvodný Xbox One, menej miesta vám zaberie aj vďaka  vstavanému zdroju a postaviť ho budete môcť vertikálne a aj horizontálne. Za vertikálny stojan si budete musieť priplatiť 20 dolárov. Z ďalších už uniknutých informácií sa potvrdila podpora 4K videa, kde Microsoft konkrétne hovorí o podpore 4K UHD Blu-Ray filmov a streamovaní video obsahu v 4K rozlíšení z Netflix a Amazonu. Potvrdená je tiež podpora HDR, ktorá bude aktívna ako pre videá, tak aj pre hry. Podporu pre túto novinku dostane už Gears of War 4 a tiež Scalebound. Ak máte HDR TV hry si užijete oveľa lepšie.

Microsoft nakoniec zobral jeden USB port a pridal ho dopredu, pre lepšiu dostupnosť. Zároveň však ubrali port pre Kinect. Xbox One S ale Kinect bude podporovať aj napriek tomu, a to vďaka USB redukcii. Čo vás určite zaujíma najviac, cena sa bude pohybovať od $299 / 299€. Za túto sumu dostanete štandardnú 500GB verziu, pričom dostupné budú aj edície s 1TB a 2TB pevným diskom. Limitovaný počet kusov 2TB edície sa dostane do USA už začiatkom augusta za $399, pričom ďalšie verzie sa dostanú do predaja neskôr. Za 1TB verziu si zaplatíte $349.

Microsoft nakoniec predstavil aj nový Xbox One S ovládač, ktorý sa bude predávať za $60. PC hráčov určite poteší podpora bluetooth pre jednoduché bezdrôtové pripojenie s PC a tabletmi. Vylepšené sú thumbsticky, ale aj uchopenie a rôzne ďalšie menšie detaily.





Xbox One S oficiálne predstavený a dostal aj cenu  Xbox One S oficiálne predstavený a dostal aj cenu  Xbox One S oficiálne predstavený a dostal aj cenu
Xbox One S oficiálne predstavený a dostal aj cenu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk