Po Tamrieli sa budete môcť túlať bez obmedzení

Bethesda už predala 7 miliónov kópií The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, zavádza auto-leveling.

pridal roberto 15.6.2016 o 21:14 pod hry
Po Tamrieli sa budete môcť túlať bez obmedzení

HRY > NOVINKY >

Bethesda na E3 nezabudla ani na svoju MMORPG The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Najprv sa pochválila veľmi pekným číslom, 7 miliónmi hráčov. Na webe tejto hry upresňuje, že ide o 7 miliónov hráčov, ktorí si hru kúpili, vytvorili si účet a hrali a nezapočítala si tam ani beta-testerov, ani hráčov free trial verzie ponúknutej majiteľom konzoly Xbox One. Pripomeňme, že hra bola vydaná v marci 2014, o rok neskôr zrušila mesačné poplatky a v lete 2015 sa k PC verzii pridala konzolová verzia pre Xbox One a PS4.

Počas konferencie potom bola oznámená zásadná zmena. Z Tamrielu miznú všetky prekážky obmedzujúce hrdinov na lokality pre ich level. Autori zo štúdia ZeniMax Online si už auto-leveling vyskúšali na DLC zónach Imperial City, Orsinium, Thieves Guild a Dark Brotherhood a teraz ho roztiahnu cez celú mapu. Ide o hlavnú súčasť iniciatívy nazvanej One Tamriel, ktorá má zjednodušiť spájanie hráčov do skupín. Level hrdinu už nebude prekážkou, pretože sa automaticky prispôsobí okoliu. Hrdinovia na vysokých leveloch si udržia výhodu lepšieho gearu, väčšieho množstva schopností a výhod plynúcich zo šampiónskych bodov.

Auto-leveling sa netýka iba skupinových výprav, každý hrdina sa môže jednoducho vybrať na spoznávaciu cestu po Tamrieli a všade nájde nepriateľov čakajúcich na zabitie a questy čakajúce na splnenie. V rámci iniciatívy sa ruší aj obmedzenie spájania hráčov z rôznych PvE aliancií. Obmedzenia samozrejme zostávajú v PvP oblastiach, v Cyrodiile sa nič nemení a k hraniu veteran dungeonov je treba byť veteránom.

Okrem toho bolo prezradené, že v auguste vyjde pribudne Argonian Dungeon Pack a rozbiehajú sa práce na systéme bývania, aby každý hrdina v The Elder Scrols Online mal niekde svoje útočisko, ale toto bude pripravené až na začiatku roka 2017.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18381)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk