Týždenník - E3 nátresk

Tento týždeň nás úplne zahltila E3 výstava, kde sme videli niekoľko parádnych press konferencií a veľkú hromadu nových, ale aj už ohlásených titulov.

pridal saver 19.6.2016 o 22:30 pod hry
Týždenník - E3 nátresk

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nás úplne zahltila E3 výstava, kde sme videli niekoľko parádnych press konferencií a veľkú hromadu nových, ale aj už ohlásených titulov. Už sme si to celé zhrnuli v súhrne E3 ohlásení a aj vo výbere najlepších trailerov.

Kde mali všetci veľmi peknú ponuku a zo zaujímavostí vy ste najviac u nás sledovali Battlefield 1 ukážku multiplayeru, nasledovala ju ukážka z Mafia III, tretí bol God of War ponúkajúci reštart série a za ním hneď nový Xbox One S, menší Xbox so 4K výstupom a UHD bluray mechanikou (porovnanie veľkostí), ktorý vyjde už na jeseň. Jeho pre zmenu nasledoval Project Scorpio, čo bude nový, výkonnejší 6Tflopový Xbox One zrejme s 12GB pamäťami, ktorý vyjde budúci rok a okrem 4K výstupu pridá aj skutočné 4K hry a VR podporu. Na šiestom mieste sa umiestnila veľmi lákavá Forza Horizon 3 a teraz vyjde už aj na PC. Siedme miesto si zobralo ohlásenie dátumu vydania PS VR a jeho úvodných hier. Na ôsmom sa usadil Skyrim Enhanced edition, teda remaster Skyrimu prichádzajúci na PC, Xbox One a PS4, na deviate poskočila ukážka z Kingdom Come a desiaty je nový Kojimov výtvor Death Stranding.

   

Z menej populárnych, ale zaujímavých noviniek sa ukázal aj Dishonored II, ktorý vyzerá veľmi atmosféricky, niečo sme sa dozvedeli aj o Mass Effect Andromeda, aj keď len drobnosti. Plus dnes sa objavilo aj pár detailov o PS4 Neo, rýchlejšej PS4 konzole, ktorá by mala vyjsť už tento rok a doplní teda PS VR o potrebný výkon. Podľa informácií by mala mať okolo 4.14 Tflopu.

Z iných hier sa predstavil nový Watch Dogs 2 a aj Ghost Recon, ktorý vyzerá na kvalitný taktický sandbox, ukázal sa aj nový Call of Duty Infinite Warfare, ktorý pre zmenu  vyzerá na decentnú sci-fi akciu, aj keď už mierne mimo značky Call of Duty. Škoda, že to Activision neodpojilo od pôvodnej série. Veľmi dobré reakcie si z E3 odniesla nová Zelda, ktorá môže Nintendu pekne zdvihnúť predaje WiiU.

     

Z dôležitých ohlásení, ktoré spravil Microsoft, bolo predstavenie Play Anywhere služby, ktorá bude podporovať prakticky všetky ich nové tituly a už sa stihlo pridať aj niekoľko tretích strán. Bude to služba, vďaka ktorej ak si kúpite hru, máte ju dostupnú aj na Xbox One aj na Windows 10 PC, platí to však len pre digitálne zakúpené hry. Zahráte si tak kde chcete, budete môcť pokračovať v hre na ľubovoľnej platforme a väčšina titulov bude mať aj crossplatform multiplayer.

Z recenzií sme si popri E3 pridali Hard Reset Redux, remaster kvalitnej fps akcie, Pinball FX 2: Aliens vs. Pinball, malú vec In Between a aj Game Tycoon 2.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18483)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk