Váše rozhodnutia z konca Mass Effect 3 neovplyvnia Andromedu

Aj keď nám EA na E3 neprezradilo veľa o Mass Effect: Andromeda, pomaly zbierame čriepky mnohých menších, ale zaujímavých informácií

pridal matus_ace 20.6.2016 o 19:30 pod hry
Váše rozhodnutia z konca Mass Effect 3 neovplyvnia Andromedu

HRY > NOVINKY >

Aj keď nám EA na E3 neprezradilo veľa o Mass Effect: Andromeda, pomaly zbierame čriepky mnohých menších, ale zaujímavých informácií. Najnovšie sa týkajú nadväznosti na predchádzajúce hry a možno potešia tých, ktorí ešte stále nevedia BioWare odpustiť záver pôvodnej trilógie. Viac prezradil Aaryon Flynn, ktorý síce hovorí, že na E3 rozhodne mohli a možno aj mali ukázať oveľa viac. Na druhú stranu, s hrou ustúpili predstaveniam Battlefield 1 a Titanfall 2, ktoré vychádzajú už tento rok. O Andromede ale rozhodne budeme počuť, no neskôr, keďže vychádza až na jar 2017.

Vývoj však napreduje dobre a teraz už navyše vieme, že vaše rozhodnutia z konca trojky, čím ste zavŕšili kompletnú pôvodnú trilógiu a rozhodli o osude galaxie, ale aj obľúbených postáv, nebudú mať vplyv na Andromedu. Tie rozhodnutia nechali na konci trojky a tam by ich zatiaľ aj chceli ponechať. Toto má byť nový príbeh a pre BioWare by bolo veľmi náročné spraviť hru ako úplne nový príbeh, pričom by sa zároveň museli držať zakončení trilógie.

Hru sa tak snažili vytvoriť tak, aby všetky rozhodnutia mohli zostať nezmenené v rámci príbehu univerza, no s ňou začali úplne nový príbeh. Stále tam budú odkazy na pôvodný trilógiu, inak by boli fanúšikovia nahnevaní. Uvidíme tak známe rasy, ako nám naznačili na E3, tak aj známy dizajn lodí, vráti sa Mako a podobne. Ale do detailov o príbehu a rozhodnutiach autori nepôjdu. Je tu však koalícia z Mliečnej dráhy a vďaka tomu si do Andromedy prenesiete spomínané známe rasy, no tam stretnete aj nové, ktoré ovplyvníte. A ako je pre Mass Effect zvykom, aj v Andromede budú niektorí ľudia, ktorí spolupracujú, no aj iní, ktorí nie. Nemali by ale medzi nimi byť "zelení ľudia".





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17920)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk