Dieru medzi Mass Effect trilógiou a Andromedou vyplnia nové knihy

V príprave je štvorica nových Mass Effect kníh, ktoré vyjdú v najbližších 3 rokoch a premostia príbeh medzi trilógiou a Andromedou

pridal matus_ace 27.6.2016 o 14:02 pod hry
Dieru medzi Mass Effect trilógiou a Andromedou vyplnia nové knihy

HRY > NOVINKY >

K Mass Effect sérii neoddeliteľne patria aj knihy, ktoré rozširovali príbeh herného univerza. Zatiaľ sme tu mali štyri, ktoré rozoberali udalosti okolo pôvodnej trilógie a prezradili napríklad viac o Illusive Manovi, či predstavili niektoré vedľajšie postavy. S príchodom novej časti, Mass Effect: Andromeda, sa pochopiteľne dočkáme ďalších kníh. Tie premostia dej medzi pôvodnou trilógiou a Andromedou. Viac detailov o knihách prezradil PDF sprievodca plánmi Titan Books na najbližšie obdobie.

Celkovo sa opäť dočkáme 4 kníh, pričom prvá vyjde už tento rok v auguste a bude sa volať Mass Effect: Andromeda - Initiative. Knihu napíše autorka N. K. Jemisin, ktorá už bola v minulosti nominovaná na rôzne literárne ceny za The Hundred Thousand Kingdoms. Budúci rok by sme sa mali dočkať hneď dvoch kníh, prvej v marci a druhej v septembri, no o tejto dvojici zatiaľ nezverejnili žiadne bližšie detaily. Posledná z kníh vyjde v marci 2018 a napíše ju Mac Walters, ktorý je jedným z autorov série a napísal aj Jade Empire. Knihy by sa mali tiež sústrediť na zaujímavé postavy a zodpovedať otázky, ktoré sa fanúšikovia pýtali.

Titan Books ale okrem Mass Effect kníh ponúknu aj niekoľko ďalších kníh vychádzajúcich z hier. Resident Evil už napríklad ponúka celkovo 7 kníh, za ktorými stojí  S.D. Perry. Oficiálnej knihy sa dočká aj (snáď už naozaj) posledný Resident Evil film. Filmový Warcraft sa v máji dočkal Durotan prequelu. Dishonored má v pláne trojicu kníh, pričom prvá z nich - The Corroded Man vyjde už v júli a ďalšie dve budúci rok. Za všetkými bude stáť Adam Christopher. V auguste sa dočkáme knihy Deus Ex: Black Light od Jamesa Swallowa.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk