Skynet Rising oznámený, ponúka prvý trailer

Návrat v čase za svojou láskou, možno aj s Oculusom na očiach.

pridal roberto 28.6.2016 o 21:55 pod hry
Skynet Rising oznámený, ponúka prvý trailer

HRY > NOVINKY >

V Skynet Rising žiadnych terminátorov nestretnete, nezávislí tvorcovia z GameIndica Entertainment si požičali slávne meno, ale aj oni nechajú ľudstvo padnúť na kolená a vyvolených cestovať v čase. Na zvyškoch civilizácie prežívajú samostatné skupinky ľudí pátrajúcich po všetkých vzácnych veciach potrebných prežitiu - jedle, munícii, informáciách i ženách. V pustine bez zákonov sa darí hlavne ozbrojeným banditom, pirátom šírej pustiny. V takto nehostinnom prostredí sa náš hrdina Isaak, bývalý pirát, pokúsi prestrieľať až k stroju času, aby sa mohol vrátiť pred moment, kedy prišiel o svoju milovanú Ginu. Jeho cesta povedie cez nejednu zmutovanú príšeru.

Autori pre svoju FPS vymysleli systém, v ktorom sa Isaak pokúsi v kľúčovom mieste a v rozhodujúcom čase dostať až na koniec úrovne a zachrániť tak Ginu. Musí si ale dávať veľmi dobrý pozor na ubiehajúci čas, pričom na prvý pokus to zrejme aj tak nemá šancu zvládnuť. O Ginu teda príde a čas bude plynúť ďalej, lenže hrdina, teraz už v otvorenej oblasti s viacerými Skynet vežami, sa musí k niektorej z nich dostať, zdolať bossa a cestou nesmie zabudnúť na zbieranie rôznych zbraní. Po návrate v čase sa totiž ocitne pred rovnakou časovou výzvou, ale tentokrát vyzbrojený lepšími zbraňami.

GameIndica Entertainment vedená Imranom Arafatom už má na svedomí pár menších hier, ale so Skynet Rising žiada o pomoc cez Indiegogo a podporovateľom sľubuje, že už budúci mesiac dostanú Steam kľúč k beta-verzii, čiže predčasný prístup. Okrem gamepadov má Skynet Rising podporovať aj hranie s Oculus Rift.





Skynet Rising oznámený, ponúka prvý trailer  Skynet Rising oznámený, ponúka prvý trailer  Skynet Rising oznámený, ponúka prvý trailer
Skynet Rising oznámený, ponúka prvý trailer  Skynet Rising oznámený, ponúka prvý trailer  Skynet Rising oznámený, ponúka prvý trailer
Páči sa mi!






Skynet Rising oznámený, ponúka prvý trailer
PC

Vývoj: GameIndica
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19590)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk