Titanfall 2 bude mať plnohodnotnú kampaň, nebude ako Call of Duty

Jack Cooper a Titan BT-7274 zažijú ne-koridorové dobrodružstvo za nepriateľskou líniou.

pridal roberto 29.6.2016 o 6:27 pod hry
Titanfall 2 bude mať plnohodnotnú kampaň, nebude ako Call of Duty

HRY > NOVINKY >

Sci-fi strieľačke s veľkými mech... titánmi z roku 2014 chýbala plnohodnotná kampaň, hráči sa namiesto nej iba prebíjali cez sériu máp a o všetku zábavu sa musel postarať multiplayer. Titanfall 2 bude v tomto smere iný a ponúkne príbehovú kampaň, ktorá už bola predstavená prostredníctvom vlastného traileru.

Štúdio Respawn nás napriek traileru v COD štýle a COD minulosti svojho zakladateľa ubezpečuje, že kampaň nebude variáciou na kampane tejto série. Presnejšie nebude to frenetické striedanie scén s monštruóznymi výbuchmi so scénami, kde po vás niekto ziape. Zažijete aj pokojnejšie momenty a hľadenie cesty skrz krajinu. Riaditeľ vývoja prirovnal COD k prebíjaniu sa úzkym koridorom, pokým v Titanfall 2 budete skôr "v bazéne“ s nepriateľmi všade okolo vás. Hrdinom príbehu bude vojak Jack Cooper, teda nie profesionálny pilot titána. Zrejme iba nepredvídateľné okolnosti a pozícia za bojovou líniou spôsobia, že táto dvojica sa bude musieť naučiť v boji spolupracovať, pričom titán má vlastnú inteligenciu, osobnosť, hlas a má sa riadiť troma pravidlami, pričom chrániť pilota je až posledným z nich.

V multiplayeri si to rozdá 6 tried titánov, z ktorých boli doteraz ukázané tri – šikovný šermiar Ronin, laserový Ion a Scorch alias masívny milovník explózií s príslušne masívnym plameňometom. Štýl boja samozrejme ovplyvní prítomnosť titánskych zbraní na boj zblízka a vystreľovací hák. Piloti budú mať na výber viac zbraní než mali v Titanfall, vracia sa aj nenávidená a milovaná Smart Pistol.

Titanfall 2 bude mať plnohodnotnú kampaň, nebude ako Call of Duty

Na rozdiel od prvého dielu série, Titanfall 2 nie je Xbox exkluzívny, vyjde na všetkých troch najobľúbenejších platformách – Xbox One, PS4 aj PC. To ale neznamená, že napojenie na cloud, kvôli ktorému Titanfall nevyšiel napríklad v Juhoafrickej republike, hádže za hlavu. Tentoraz sa ale neobmedzí na servery a služby Microsoftu a využije služby Azure, Googlu aj Amazonu. Aby si Respawn overil funkčnosť a stabilitu, ešte pred októbrovým vydaním prebehne multiplayer tech test.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk