Aký je HyperX CloudX headset pre Xbox One ?

Kingston pridal do svojej HyperX Cloud série headsetov novú verziu, nazval ju CloudX a smeruje ju na Xbox One hráčov.

pridal saver 5.7.2016 o 15:46 pod hardware
Aký je HyperX CloudX headset pre Xbox One ?

HARDWARE > NOVINKY >

Kingston pridal do svojej HyperX Cloud série headsetov novú verziu, nazval ju CloudX a smeruje ju na Xbox One hráčov. Už krabica nám ukazuje, že ide o oficiálny certifikovaný Xbox One headset, ale napriek tomu ho nie je problém zapojiť do PC, alebo iných zariadení podporujúcich štandardné 3.5mm jacky.

Balenie vám ponúkne samotný headset s náušníkmi z jemnej kože, rovnako kožený je aj hlavový most vystlaný penou a podopretý hliníkovým rámom. Dopĺňajú to výmenné zelené látkové náušníky, pripájateľný mikrofón, predlžovací kábel na zapojenie k PC s dvomi jackmi - mikrofón a slúchadlá.  Všetky káble sú samozrejme potiahnuté látkou.  Celé to môžete skryť v praktickom púzdre,  v ktorom headset uzatvoríte, či už na prenos, alebo na to, aby sa naň neprášilo. CloudX tak ponúka headset vyššej kvality, nakoniec je to nová verzia veľmi dobre hodnoteného Cloud headsetu.

Aký je HyperX CloudX headset pre Xbox One ?

O samotný zvuk sa starajú dva 53mm reproduktory s neodýmovými magnetmi, frekvenčným rozsahom od 15 do 25 000 Hz, impedanciou 60 ohmov. Citlivosť je 98 dB/mW pri 1kHz. Pripojiteľný mikrofón je elektretový kondenzátorový  má smerové snímanie s elimináciou šumu, frekvenčným rozsahom 50-18000 Hz a citlivosťou -39 db. Čo znamená kvalitný zvuk, a viac menej štandardný headsetový mikrofón dostatočný na kričanie po protivníkoch v multiplayerovkách. Ak komunikáciu ignorujete, môžete si ho kľudne odpojiť. Či už úplne alebo ho zakážete na ovládači na kábli, kde si zapínate a vypínate mikrofón a aj nastavujete hlasitosť.

S hmotnosťou 309g nebude ťažký a na hlave sedí veľmi dobre. Hlavový most je nastaviteľný a náušníky sú dostatočne veľké aj na väčšie uši, takže by vás nemali tlačiť. Oboje látkové a koženné náušníky sú mäkké a príjemné a celé to veľmi dobre izoluje okolitý zvuk. 

HyperX CloudX dostanete za cenu okolo 100 eur. Čo na kvalitu nie je vôbec zlá cena a ak chcete oficiálny headset k Xbox One určite ho zoberte. Aj keď, ak by ste chceli headset primárne do PC (ktorý ide aj na Xbox One a PS4), tam môže byť Hyper X Cloud II ešte lepšia voľba, má rovnaký dizajn a za podobnú cenu už má aj 7.1 zvuk a možnosť USB pripojenia.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk