Týždenník - Prázdninový oddych

Tento týždeň nám začali prázdniny a s tým prichádza aj herný útlm, na druhej strane aspoň hardvérom to žije a už vyšla RX480 karta od AMD a videli sme špecifikácie GTX1060.

pridal saver 3.7.2016 o 22:20 pod hry
Týždenník - Prázdninový oddych

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám začali prázdniny a s tým prichádza aj herný útlm, na druhej strane aspoň hardvérom to žije a už vyšla RX480 karta od AMD a videli sme špecifikácie GTX1060. Kde RX480 vyzerá ako decentná karta pre strednú triedu, ktorá nahradí R9 390 a 380X, u nás je za 300 eur v 8GB verzii. GTX 1060 zatiaľ podľa úvodných parametrov vyzerá, že bude výkonom mierne vyššie a uvidíme, ako Nvidia nastaví cenu.

Pritom sme sa pozreli aj ako cenovo vyjdú zostavy s GTX1070, GTX1080 a RX480 kartami. Z iného hardvéru Asus predstavil svoju novú hernú myš ROG Spartha.

     

Z hier 2K Games ohlásilo 60 dolárovú Bioshock kolekciu so všetkými tromi hrami a aj DLC. Vylepšené do modernejšej grafiky budú prvé dve hry. Tretia ostane na PC rovnaká. Kolekcia príde aj na Xbox One a PS4. Bližšie informácie máme aj o novom God of War titule, bližšie sa predviedol aj Battlefield 1 a Overwatch konečne dostal Competetive play mód. A vyšiel titul Inside od tvorcov Limbo, kde recenzie desiatkami nešetrili 

Vyšiel aj Technomancer, síce slabšia RPG, ale na zahnamie letnej nudy môže potešiť. Medzitým bol spustený aj Kickstarter pre novú System Shock hru, ktorá bude rebootom série, rovno dostala aj prvé tech demo. Tento týždeň dostalo Halo najväčší update, a to Firefight mód, ktorý 343 Studios promuje týždňom hrania Halo 5 zadarmo. Môžete si ho stále zadarmo stiahnuť a hrať.

Z recenzií sme sa pozreli na Mirror's Edge Catalyst, novú racingovku Valentino Ross:i The Game, retro titul Brigador a aj novú časť Samurai Warriors série. Doplnili sme si to tréningom na olympiádu v podaní Maria a Sonica.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk