Práva na vývoj Star Wars priniesli do EA veľké mená

Amy Hennig, Stig Asmussen a Jade Raymond sú medzi najväčšími úlovkami EA

pridal play3man 9.7.2016 o 14:37 pod hry
Práva na vývoj Star Wars priniesli do EA veľké mená

HRY > NOVINKY >

Séria Star Wars je aktuálne v rukách Disney, ktoré ju chytilo pevne a okrem filmov sa pustili aj do vývoja hier, no o tie sa nestarajú priamo. Práve s vývojom hier poverili Electronic Arts, ktoré dostalo za úlohu starať sa o videoherné tituly zo Star Wars univerza počas najbližších desiatich rokov. Nielenže je toto skvelý záväzok pre EA, ktorý im dáva obrovský priestor pri tvorbe nového obsahu z tak obľúbenej série. Mať na starosti niečo tak veľké je v prvom rade zodpovednosť, no taktiež veľká príležitosť. EA to berie práve z tohto hľadiska, pričom sú si vedomí toho, že práve Star Wars prinieslo do ich tímu množstvo veľkých mien z videoherného sveta. 

Ako hovorí Laura Miele, šéfka pobočky zaoberajúcou sa vydávaním ich titulov po celom svete, dohoda o Star Wars im priniesla ešte viac, ako pôvodne predpokladali pri podpise zmluvy: "Star Wars je pre nás fenomenálnou spoluprácou. Skutočne je, a myslím si, že aj takými spôsobmi, o ktorých sme pôvodne ani len nepremýšľali, keď sme podpisovali túto dohodu" - povedala Miele v rozhovore so serverom GamesIndustry.biz

"Vec, ktorá nás okolo celého tohto naplňuje najviac je tá, že nielen my cítime záväzok k tejto značke, pretože ju milujeme a sami sme jej veľkí fanúšikovia, ale v skutočnosti je veľkým prínosom aj pre našich zamestnancov a celý tím. Chceli na tom pracovať. A v skutočnosti nám to pomohlo priniesť skvelé talenty do firmy."

V tíme majú aktuálne také mená ako Amy Hennig, ktorá bola dlhodobo na vysokej pozícii v Naughty Dog a taktiež mala na starosti sériu Uncharted. Cenné skúsenosti im odovzdá aj Stig Asmussen, ktorý pracoval na God of War a nakoniec nemôže chýbať Jade Raymond, ktorá je spájaná so sériou Assassin's Creed. EA momentálne pracuje minimálne na jednej Star Wars hre, no ďalšie sú pravdepodobne tiež v príprave.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk