Týždenník - Red Dead Battlefield

Tento týždeň sa niesol v spustení Battlefield 1 Alpha testu, ako aj predstavení GTX1060 grafiky, štartu Red Dead Redemption na Xbox One a svet ovládol Pokemon Go titul.

pridal saver 10.7.2016 o 23:04 pod hry
Týždenník - Red Dead Battlefield

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol v spustení Battlefield 1 Alpha testu, ako aj predstavení GTX1060 grafiky, štartu Red Dead Redemption na Xbox One a svet ovládol Pokemon Go titul. Okrem toho sa nám ukázal zaujímavý koncept z Call of Duty: Roman Wars, ktorý bol síce iba koncept a nikdy nebol braný vážne, ale možno škoda, že ho Activision nezobral. Mohol spraviť vedľajšiu sériu. Neskôr totiž tento koncept prebral Ubisoft, pridal ďalšie typy bojovníkov a spravil For Honor.

Pokémon Go tento týždeň úspešne odštartoval a hráčov doslova chytilo hľadanie Pokémonov po celom svete. Vyskytujú sa totiž na rozmanitých a až zábavných miestach. Na panvici, na záchode a na rôznych miestach na uliciach. Vyzerá, že Nintendo dokázalo zaujať. Aj keď nebolo to ono, kto prišiel s nápadom hry, ale Google. Pred dvomi rokmi ponúkli tento námet v prvoaprílovom videu.

Battlefield 1 sa pekne ukázal v alpha teste, kde Frostbite engine je už odladený, takže po technickej stránke je to parádička, nechýba pekná deštrukcia, masívne bojiská a všetko, čo ku hre patrí, teraz s témou prvej svetovej vojny.

Z iných hier slávi veľký úspech Red Dead Redemption na Xbox One, ktorý sa tam dostal v spätnej kompatibilite, čo sa ukázalo ako dobrý krok, keďže predaje hry aj po rokoch masívne stúpli. Podobný efekt spravil pred časom Call of Duty: Black Ops. Stále je ešte niekoľko veľkých titulov, ktoré môžu pridať, napríklad GTA IV.

Zo zaujímavostí po vydaní Overwatchu sa pohlo aj Valve a ohlásili Team Fortress 2 Meet Your Match mód, ktorý pridá machmaking a Competitive mód, nebude chýbať levelovanie a všetko okolo toho. Teraz ostáva otázka, čo treba vydať, aby dotlačilo Valve k vydaniu Half Life 3? FIFA to určite nebude, ale tá nám pekne ukázala, ako sa vylepšuje s novým Frostbite enginom.

   

Z hardvéru bola GTX 1060 plne predstavená a vyzerá, že Nvidia aj v tejto oblasti posunie výkon tak ako pri 1070 a 1080, aj keď uvidíme, ako sa cenovo ukáže u nás. V každom prípade budete si môcť v strednej triete vybrať, či už budete chcieť RX480 od AMD, alebo GTX1060 od Nvidie.

Pozreli sme sa aj na nový HyperX CloudX headset, ktorý je Xbox One verziou kvalitného Cloud headsetu od Kingstonu. Ten ponúka veľmi dobrú kvalitu za primeranú cenu.

   

Tento týždeň sme zbadali, že sa Denovo dostáva aj do indie hier, konkrétne nám to ukázal Inside titul. Spolu s tým sa nám zrejme ukázali aj ceny implementácie, ktoré sú prekvapivo lacné a za pár centov z každého titulu môžu mať autori spokojné srdce a ochranu pred pirátmi. Mohli by tak niečo spraviť aj s tými cenami.

Cenovo na to dobre idú autori Evolve, ktorí zmenili hru na free 2 play a z mŕtveho titulu sa hneď stala jedna z najlepších free 2 play hier. Otázkou už len ostáva, či sa komunita udrží.

     

My sme sa cez týždeň bližšie pozreli na HoloLens okuliare od Microsoftu, porozprávali sme sa s autormi hry Bound, rovnako s Croteamom o ich prechode od Seriousa Sama k Talos Principle, a nakoniec sme sa viac dozvedeli o hre Seven: The Days Long Gone od tvorcov Zaklínača a Kholatu. Z recenzií sme sa pozreli na On Rusty Trails, ako aj Breached a Futuridium EP Deluxe,

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18426)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk