Kickstarter kampani pre Prey for the Gods sa darí

Autori vypustili ďalšie informácie o svojej survival hre s nádychom Shadow of the Colossus i Bloodborne.

pridal roberto 11.7.2016 o 17:42 pod hry
Kickstarter kampani pre Prey for the Gods sa darí

HRY > NOVINKY >

Crowdfundigovej kampani pre Prey for the Gods sa výborne darí, behom pár dní vyzbierala viac než polovicu sumy potrebnej k jej dokončeniu. Zdá sa, že hráči už dlho čakali na hru, v ktorej sa budú môcť štverať po gigantických nepriateľoch, ako to robili v Shadow of the Colossus a momentálne je už vyzbieraných 164 tisíc dolárov. Autori sú medzitým čím ďalej ochotnejší deliť sa o detaily a odpovedať na najčastejšie otázky hráčov.

Ako sme informovali minulý štvrtok, No Matter Studios chcú dať prednosť kvalite pred kvantitou a zatiaľ majú v pláne pripraviť iba 5 obrích bossov. Teraz odhadli, že pri tomto počte bossov potrvá prejdenie hry 4 až 8 hodín. Veľké časové rozpätie je spôsobené nelineárnym postupom, počas ktorého sa bude bojovať o prežitie a rôzne nástrahy nachystá aj dynamické počasie. Iste bude záležať aj na hráčovi, nakoľko ho bude zaujímať svet a nakoľko sa bude ponáhľať za ďalšími bossfightmi. Ak by bola kampaň na Kickstarteri extrémne úspešná, do hry pribudnú traja ďalší bossovia a hrateľnosť sa predĺži. Dopĺňanie ďalších bossov ale pravdepodobne prebehne formou free DLC.

Kickstarter kampani pre Prey for the Gods sa darí

Najdôležitejšími prvkami počasia budú chlad a sneženie. Nekonečná zima je nakoniec dôvodom celej misie a nutnosti bojovať s obrími protivníkmi. Snehu bude pribúdať a budú vznikať záveje, čím sa zmení prostredie a vzniknú nečakané situácie. Určite nechcete, aby sa hrdinka brodila vysokým snehom, pretože ju to spomalí, bude jej to spaľovať staminu a začne jej byť zima. Čím hlbší sneh, tým viac námahy a väčšia zima. Nečakané zapadnutie v hlbokom snehu je samozrejme najnepríjemnejšie, keď máte v pätách obrovskú príšeru. Brázdy a stopy v snehu budú môcť poslúžiť ako orientačný bod, ale iba pokým znova nezapadnú snehom. Nezabúda sa ani na ľad a jeho šmykľavosť.

V texte na Kickstarteri bolo spomenuté aj DayZ ako príklad survival hry s craftingom, takže autori už museli tíšiť obavy a svoju hru označili za "survival light". Nebude teda neustály boj o uhasenie smädu, ktorý by odvádzal pozornosť od misie a kazil atmosféru a nebude ani crafting postavený na grindovaní. Hrdinka si môže vyrobiť teplý kabát, u padlých predchodcov nájsť šípy a hlavným všadeprítomným nepriateľom teda asi bude zima. Atmosféru ešte podporí minimalistické užívateľské rozhranie a hrdinka skúpa na slovo odstráni jazykovú bariéru.

Kickstarter kampani pre Prey for the Gods sa darí





Páči sa mi!






Kickstarter kampani pre Prey for the Gods sa darí
PC

Vývoj: No Matter Studios
Štýl: Akcia / Survival
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19942)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk