Gears of War 4 priblížil mikrotransakcie

V multiplayeri pokračovania Gears of War série sa vydáme na honbu za kartičkami ukrytými v balíčkoch.

pridal roberto 21.7.2016 o 8:45 pod hry
Gears of War 4 priblížil mikrotransakcie

HRY > NOVINKY >

Microsoft a The Coalition nás pomaly pripravujú na to, že v Gears of War 4 budú aj mikrotransakcie. Neznamená to, že by hra mala byť niekedy vydaná ako free-to-play, ale je už zvykom, že mikrotransakcie sa dostávajú aj do veľkých buy-to-play hier s multiplayerom. Žiarivým príkladom je Overwatch, ktoré si treba najprv kúpiť a potom sa v ňom dajú ľahko utratiť ešte ďalšie peniaze, ale iba za kozmetické drobnosti. Zatiaľ nám nebol detailne predstavený celý free-to-play systém, ale už vieme, že bude naviazaný na systém progresu prostredníctvom kartičiek. Tieto kartičky budú zabalené v balíčkoch a roztriedené podľa stupňa vzácnosti od bežných po legendárne. Rôzne balíčky a kartičky sa dajú získať aj predobjednaním hry.

V GoW4 bude 5 typov kartičiek:

  • Postavy - spôsob, ako do multiplayeru dostať nového bojovníka, alebo skôr špeciálne upravenú verziu niektorého z bojovníkov.
  • Skiny zbraní - zmenený vzhľad nijak neovplyvní vlastnosti zbraní nachádzaných na bojisku.
  • Emblémy - možnosť odlíšiť svoj nick od ostatných.
  • Bounties - špeciálne eventy, ktoré poskytnú možnosť získať odmenu v podobe XP alebo kreditov, napríklad úloha dosiahnuť 7 zabití v hernom režime Team Deathmatch. Sú jednorázové, takže po splnení sa rozplynú. Objavia sa vo variantách pre kompetitívne zápasy aj hordu.
  • Výstroj a schopnosti do hordy - zatiaľ bez informácií.

Gears of War 4 priblížil mikrotransakcie

Prítomnosť XP boostu nemusí byť po vôli každému a obrázok vyššie navyše ukazuje, že niektoré karty môžu byť nepríjemne previazané. Môže sa stať, že v balíčku nájdete Bounty kartičku s 1000 XP, ale k jej využitiu bude treba mať aj špeciálny skin pre Fenixa juniora. Dôležitou informáciou ale je, že "žiadna karta nijak neovplivní hrateľnosť Versus multiplayeru - Versus multiplayer bude mať iba kozmetické itemy a bounties". Takže o kompetitívny multiplayer by sme si nemali robiť starosti, pokým na strane PvE Hordy nás čakajú prekvapenia. Minulý mesiac bolo potvrdené, že Horda sa bude dať hrať na každej z 24 multiplayerových máp pripravovaných pre GoW4, takže jej je venovaná nemalá pozornosť.

Balíčky budú v in-game obchode pod menom Gear Packs a ich obsah bude vo väčšine prípadov náhodný. Tieto balíčky sa budú dať zakúpiť za kredity získavané hraním multiplayeru. Kredity majú pribúdať za hranie hordy aj PvP multiplayeru, postupom na vyšší level i plnením bounties. Kto nemá čas, alebo je jednoducho netrpezlivý, môže si balíčky kúpiť aj za reálne peniaze. V ústrety menej šťastným hráčom vychádza ďalšia "mena". Scrap bude získavaný za ničenie kariet a použiteľný na nákup iných. Pomer iste nebude 1:1, ale bude to možnosť, ako sa zbaviť nepotrebných kariet a kúpiť si presne tú kartu, ktorú najviac chceme.

Gear Packs dostanú aj fyzickú podobu. Budú sa rozdávať na Comic-Con, tento víkend na twitteri Gears of War a pri americkej adrese aj ako bonus k predobjednávke v GameStope.

Gears of War 4 priblížil mikrotransakcie





Gears of War 4 priblížil mikrotransakcie
Páči sa mi!






Xbox One
PC

Vývoj: Microsoft / The Coalition
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 11. október 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk