Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri

Kam sa podel slávny maliar, filozof, architekt a vynálezca? Odpoveď bude treba nájsť v jeho dielni plnej zaujímavých vecičiek.

pridal roberto 21.7.2016 o 11:05 pod hry
Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri

HRY > NOVINKY >

Na Kickstarteri už pár dní nájdete kampaň pre puzzle adventúru The House of Da Vinci. Autori vás chcú zaviesť do Florencie roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

Da Vinciho dielňa bude zrejme ukrývať nejedno prekvapenie, potvrdené zatiaľ boli obliehacie stroje (alebo aspoň ich modely), tajné chodby i veľmi dobre ukryté tajomstvá. A nezabúdajte, že Da Vinci sa okrem maľovania zaujímal aj o anatómiu, architektúru či stroje schopné lietať. Srdcom hry má byť riešenie komplexných puzzle-úloh, pričom voľným okom neviditeľné prvky budú odhaľované pomocou zvukových vĺn a študent bude mať po ruke aj item manipulujúci s časom. Prekonáte tak náročné prekážky, spojazdníte komplexné mechanizmy a odhalíte aj tajomné komnaty.

Autori sa spoliehajú nielen na nápadité a náročné hádanky, ale aj na podarený vizuálny štýl a ponorenie hráčov do neuveriteľne autentickej atmosféry renesancie: hudba, architektúra a prostredie je opatrne skonštruované okolo nich. Na niektorých miestach si autori renesanciu aj trochu dokreslili, ale len ako herný doplnok autenticity doby, do ktorej vás chcú preniesť.

Hru pripravuje štúdio Blue Brain Games s oficiálnym sídlom v Londýne, ktoré je ale zostavené zo slovenských vývojárov. "Už ako malý som miloval adventúry, ktoré mali zaujímavý príbeh. Dnes sú hry síce veľmi eye-candy, ale často s plytkým príbehom, ktorý dlho nevydrží. Dá sa povedať, že takto to vnímame všetci. My sme sa rozhodli predstaviť Leonardove koncepty iným spôsobom, priamo v hre ako prekážky, mechanizmy a rôzne puzzle.” hovorí Martin Pavelek, co-founder a CEO Blue Brain Games. Sú odhodlaní ponoriť hráčov do renesančnej Florencie a to je práca, ktorú chcú odovzdať zodpovedne. S The House of Da Vinci ale teraz bojujú na Kickstarteri aj na Steam Greenlight a okrem PC a Mac-u sa bude dať hrať aj na mobilných zariadeniach s iOS a Androidom. Sú ochotní ju dokončiť aj bez toho, sami už do nej naliali veľa peňazí, no podpora komunity je cestou, ktorá im umožní vydať hru rýchlejšie.





Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri  Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri  Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri
Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri  Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri  Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri
Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri
Páči sa mi!






Slovenská hra The House of Da Vinci hľadá podporu na Kickstarteri
Mobil
PC
Slovenské hry

Vývoj: Blue Brain Games
Štýl: Logická / Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 22. jún 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk