Týždenník - tablet od Nintenda a Ciri v saune

Uplynulý týždeň sa nám stále tlačil Pokemon Go, ale zaujímavé novinky sme sa dozvedeli aj o Nintendo NX konzole a expedovať sa už začala aj Xbox One S konzola.

pridal saver 31.7.2016 o 23:20 pod hry
Týždenník - tablet od Nintenda a Ciri v saune

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň sa nám stále tlačil Pokemon Go, ale zaujímavé novinky sme sa dozvedeli aj o Nintendo NX konzole a expedovať sa už začala aj Xbox One S konzola. Tá už predčasne prichádza hráčom ,aj keď oficiálny predaj začne až v utorok. Ponúkne hlavne 4K podporu, HDR efekty a aj 4K bluray player. Konzola vychádza v 2TB verzii teraz a neskôr v auguste sa objaví aj 1TB a 500GB verzia zatiaľ v prvých bundloch

 

K pokémonom sme si spísali ich tajomstvá, pozreli sme sa na to, kto vlastné hrá Pokémon Go, predstavení boli vodcovia tímov a pozreli sme sa aj na to, že hra ako Pokémon Go bola v Južnej Kórei už pred piatimi rokmi. Pre nezáujem ľudí však bola zrušená, možno podobný osud stihne aj Pokémon Go, aj keď nie pre nezáujem, ale pre kazenie samotnej hry autormi. Tí totiž v najnovšom update zrušili možnosť hľadania pokémonov. Prakticky už neviete kde sú, keďže zrušili aj počet krokov a aj mapovacie služby.

Z iných zaujímavosti sme tu mali saunový cosplay Ciri zo Zaklínača, rozobrali sme si aj to, či autori Call of Duty znížili kvalitu grafiky, Konami ukázalo Barcelonu v PES 2017, kde si zaistili exkluzivitu na ich štadión. Bližšie nám svoj svet pirátov v titule Sea of Thieves ukázalo Rare a prekvapivá bola informácia o tom, že Remedy pracuje na singleplayer kampani k titulu Crossfire 2. Crossfire je pritom čistá multiplayerovka v Counter Strike štýle z Číny. Zaujímavý odskok od ich štýlu hry a uvidíme, ako tému spracujú.

Čo sa týka NX konzoly, tá najnovšie vyzerá ako tablet pripojiteľný k TV a s odpojiteľnými gamepadmi. Teda niečo ako pred rokmi priniesol Razer v Edge pro tablete. Zrejme to bude mať Nintendo vyriešené mierne inak, ale už vieme čo môžeme čakať. V každom prípade v dnešnom mobilnom svete to má šancu na úspech, hlavne ak by prinášali hry ako Pokémon Go. Zatiaľ však otázny ostáva výkon, kde Tegra čip v tablete je síce na mobilné pomery veľmi výkonný, ale oproti výkonu štandardných konzol veľmi zaostáva. Preto možno bude zapracovaný patent na prídavné výkonové zariadenie, ku ktorému sa hry budú môcť pripojiť a čerpať výkon odtiaľ.

Ak preferujete PC, AMD predstavilo lacnejšie RX460 a RX470 karty, kde sa cena odrazí aj na výkone, ale ak nevyhnutne nepotrebujete 1080p a 60fps alebo najvyššie detaily, môžete sa po nich pozrieť. My sme sa k tomu v testoch hardvéru pozreli na Asus ROG G752 VY, herný notebook so 17 palcovým displejom, i7 a GTX980m grafikou, teda veľmi výkonný notebook, ktorý je na hranici medzi bežnými notebookmi a herným desktopom.

Z herných recenzií sme sa pozreli na Pro Cycling Manager 2016, Brány Skeldalu: 7 magů, Space Run Galaxy a Adam Wolfe





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk