Pokémon Go si už môžete zahrať aj na Windows 10 Mobile, neoficiálne

Pokémon Go už aj pre majiteľov mobilov s Windows 10, síce len od neoficiálne od fanúšikov a zatiaľ ešte v beta verzii ale hrať už môžete.

pridal roberto 1.8.2016 o 20:44 pod hry
Pokémon Go si už môžete zahrať aj na Windows 10 Mobile, neoficiálne

HRY > NOVINKY >

Patríte k tomu vzácnemu druhu, ktorý nenosí po vreckách ani Android ani iOS a nedá dopustiť na svoj telefón s Windows 10? Tak to pre vás máme jednu dobrú správu, aj vy sa môžete pustiť do lovu pokémonov v Pokémon Go, hoci zatiaľ iba v beta-verzii a bez oficiálnej podpory autorov, ktorí sa zatiaľ nevyjadrili, či niekedy vydajú oficiálnu aplikáciu pre túto platformu. Pokémonov aj do vášho mobilu dostane cez developer mod. Beta-verzia PoGo-UWP ale ešte nie je stabilná a tiež ešte nezvláda rozšírenú realitu ani 3D modely. Ale ak máte záujem, stačí postupovať podľa návodu z Windows Central.

Pokémon Go do Windows 10 krok za krokom:

  1. Vytvorte si účet v Pokémon Trainer Club na jeho webovej stránke. Pre prípad banovania hráčov používajúcich túto aplikáciu možno radšej nezadáte svoju primárnu emailovú adresu.
  2. Prihláste sa z Androidu alebo iOS. Nie je treba nič iné, iba si vybrať svojho prvého pokémona, čo trvá iba chvíľku, ale PoGo-UWP  to nedokáže. Ak nič takého nemáte poruke, bude treba stráviť trochu času inštaláciou a nastavovaním emulátora Androidu do vášho PC. Návod na použitie emulátora BlueStack nájdete v článku o hraní Pokémon Go na PC.
  3. Po výbere pokémona sa treba už iba odhlásiť cez ikonu s pokéballom a nastavenia.
  4. Stiahnite si súbory PoGo-UWP (1, 2 a 3)  do oddeleného súboru v PC pripojenom k rovnakej WiFi ako telefón s Windows 10.
  5. Ďalším krokom je nájsť v nastaveniach telefónu priehradku pre vývojárov (For Developers) a uistiť sa, že máte zapnuté "Developer mode", "Device discovery" aj "Device Portal". V spodnej časti menu si všimnite IP adresu.
  6. IP adresu zadajte do webového prehliadača v PC. Budete požiadaní o šesťmiestny kód, ktorý získate, keď sa vrátite k mobilu a ťuknete na "Pair".
  7. Nastal čas pozbierať ovocie z predchádzajúcich troch bodov. Po zadaní šesťmiestneho kódu sa dostanete ďalej, vľavo nájdete "Apps" a bude vám umožnené nainštalovať aplikáciu z PC do telefónu. Do "App package" vyberte stiahnutý súbor pomenovaný "PokemonGo-UWP_1.0.7.0_ARM_Debug", ďalšie dva patria do "Dependency". Inštaláciu spustíte kliknutím na "Go".
  8. Hotovo. Pokémon Go je nainštalované do vášho telefónu, zostáva iba nájsť PoGo-UWP v zozname aplikácií. Po spustení vás vyzve k prihláseniu sa do Pokémon Trainer Club a povoleniu používania GPS.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18436)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk