Naštartuje Nintendo NX znovu rodinné hranie? Ubisoft verí, že áno

Ubisoft bol jedným z prvých vydavateľov tretích strán, ktorí potvrdili vydanie svojej hry na Nintendo NX ešte predtým, než bola konzola odhalená. Prečo tejto konzole francúzsky gigant tak dôveruje ?

pridal Gam_er 2.8.2016 o 18:07 pod hry
Naštartuje Nintendo NX znovu rodinné hranie? Ubisoft verí, že áno

HRY > NOVINKY >

Medzi prvých vydavateľov third party hier, ktorí sa upísali konzole NX od Nintenda, patril aj Ubisoft. O pár týždňov od podpisu zmluvy s Nintendom, generálny riaditeľ Ubisoftu Yves Guillemot znovu, vo viacerých rozhovoroch na túto konzolu nešetril chválou. Ukázalo sa teda, že Ubisoft tejto konzole náramne dôveruje čo je neobvyklé, nakoľko ešte nebola odhalená. 

V najnovšom rozhovore pre GamesIndustry, šéf Ubisoft EMA Alain Corre prezradil, že Ubisoft má pre nové Nintendo NX v príprave niekoľko titulov, mimo oznámeného Just Dance. Rovnako, ako Yves Guillemot aj Alain Corre ocenil konzolu NX s tým, že podľa nich má spoločnosť Nintendo veľkú silu na to, aby priviedla späť klasické rodinné hranie, ktoré bolo kedysi také obľúbené. 

„Ohlásili sme, že máme pre Nintendo NX vo vývoji Just Dance. Okrem toho, však máme ešte ďalšie prekvapenie, ktoré odhalíme už čoskoro a tiež veríme, že má Nintendo NX silu znovu objaviť spôsob, akým sa kedysi hrali na konzole celé rodiny. Nintendo má fantastické množstvo značiek, ktoré sú cenené množstvom fanúšikov, pričom mnohé z nich dokážu osloviť celé rodiny. Som stále ohromený veľkým apetítom značiek Nintenda a ich aktuálnym, opakovaným úspechom,“ hovorí Corre. 

Aktuálne vieme o novom Nintendo NX naozaj málo. To, či bude Nintendo skutočne schopné svojim spôsobom prispieť k návratu rodinného hrania, bude jasné hneď, akonáhle svoju konzolu konečne odhalia. Vstup konzoly Nintendo NX na trh, je naplánovaný v marci budúceho roka. 

Otázkou ostáva keď Ubisoft robí Just Dance, bude mať NX aj motion kameru?  Odpojiteľné ovládače by naznačovali možnosť voľného pohybu.  (Obrázky sú zatiaľ len koncepty od fanúšikov, nevieme ešte ako bude vyzerať podoba NX.)





Naštartuje Nintendo NX znovu rodinné hranie? Ubisoft verí, že áno
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk