Activision: Spätná väzba na COD: Infinite Warfare bola tá najpozitívnejšia, akú sme kedy mali

Activision označuje nové Call of Duty: Infinite Warfare za skutočne vydarené. Vyjadruje sa aj k remastru Modern Warfare, ktoré označuje v spojení s Infinite Warfare za víťaznú kombináciu.

pridal Gam_er 6.8.2016 o 9:28 pod hry
Activision: Spätná väzba na COD: Infinite Warfare bola tá najpozitívnejšia, akú sme kedy mali

HRY > NOVINKY >

Počas štvrťročnej finančnej konferencie Activision Blizard, sa generálny riaditeľ Eric Hirshberg, podelil s účastníkmi o svoje očakávania od Call of Duty Infinite Warfare a remastra Modern Warfare. Ako prvé uviedol, že kvalita oboch hier je na vysokej úrovni, pričom sú z nich ako spoločnosť naozaj nadšení. Tiež dodal, že sa veľmi teší z toho, že sa vývojárom podarilo nájsť spôsob, ako hráčom dodať prelomové inovácie, ktoré sú sklbené s návratom ku klasike (Modern Warfare), v úžasnom balení s neuveriteľnou hodnotou. 

Táto kombinácia Infinite Warfare a Modern Warfare podľa Hirshberga viedla k tomu, že sú predobjednávky na Legacy Edíciu a Digital Deluxe edíciu oveľa vyššie, než kedykoľvek predtým. Hirshberg sa tiež vyjadril k tomu, že sú predobjednávky na Infinite Warfare podľa skorších vyjadrení nižšie, než na Black Ops III minulý rok. Hovorí, že to očakávali, nakoľko značná časť aktív z predobjednávok doposiaľ nebola zverejnená. Keď sa tak stane, má sa toto číslo zmeniť. Activision označuje remaster Modern Warfare za najlepší doplnok k novej hre, aký kedy vydali. O Infinite Warfare hovoria, že ide o skutočne vášnivú hru, určenú pre vášnivých fanúšikov, ktorá je vynaliezavá a ponúkne nové herné mechaniky. Vydavateľ chápe, že mnohí sú k hre skeptickí, no dodáva, že čím viac ľudí jej dá šancu, tým viac z nich bude nadšených.

Activison sa tiež odvoláva na veľmi pozitívnu spätnú väzbu, ktorú zaznamenali po ukážke hrateľnosti na E3. Ako napokon Call of Duty: Infinite Warfare dopadne, sa dozvieme 4. novembra. Bude však čeliť ťažkej konkurencii od EA, v podobe Battlefield 1 a Titanfall 2.  





Activision: Spätná väzba na COD: Infinite Warfare bola tá najpozitívnejšia, akú sme kedy mali
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19881)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk