Ubisoft: Náš lineup na Gamescom 2016 bude kľúčovým momentom pre našich vývojárov

Ubisoft prezrádza svoje oficiálne plány na tohtoročný Gamescom. Spomína tituly, ktoré budú prítomné ako budú ich prezentácie vyzerať. Máme sa načo tešiť ?

pridal Gam_er 5.8.2016 o 21:57 pod hry
Ubisoft: Náš lineup na Gamescom 2016 bude kľúčovým momentom pre našich vývojárov

HRY > NOVINKY >

Ubisoft sa prostredníctvom oficiálnej tlačovej správy, dnes podelil s fanúšikmi o svoje plány na Gamescom 2016. For Honor, Steep a VR tituly ako Eagle Flight a Star Trek Bridge Crew, budú hrateľné pre účastníkov prezentácií, zatiaľ čo demá Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 a South Park: The Fractured, budú k dispozícii na hranie pre všetkých návštevníkov. 

„Gamescom je kľúčový moment pre herný priemysel a pre naše tímy. Celá show nám dáva priestor ukázať naše tituly, dať ich do rúk tisíckam návštevníkom a získať od nich spätnú väzbu, aby naše hry boli ešte lepšie. Je to tiež miesto, kde Ubisoft môže predviesť svoje inovácie, ktoré sú hnacou silou pre herný priemysel, z hľadiska hrateľnosti a použitých technológií. Tieto inovácie nám umožňuje vytvárať paleta herných zážitkov a samotní hráči. Len vďaka tomu, budeme ukazovať naše najočakávanejšie hry od South Park: The Fractured až po Watch Dogs 2.

Nebude to však len o hrách. V našich stánkoch chystáme tiež veľa zaujímavých aktivít, ako napríklad pohľad na natáčanie filmu Assassins Creed, s Michaelom Fassbenderom a Jeremym Ironsom. Video z tohto natáčania bude zverejnené pre všetkých vo štvrtok 18. augusta o 13:30 s dôrazom na to, ako sa pomocou tohto filmu vrátime ku klasickým prvkom značky Assassins Creed. Naša show bude tiež zahŕňať rôzne darčeky, prezentácie a Just Dance vystúpenie. Just Dance 2017 bude tiež dostupné na hranie, v sekcii pre priateľov a rodiny.

Okrem toho, vyberieme 15 členov Ubisoft VIP klubu, aby sme im priniesli špeciálny zážitok počas celej výstavy. Títo vybraní VIP hráči, budú mať špeciálne vstupy, stretnú sa s vývojármi a tiež si budú môcť zahrať exkluzívny obsah. Napokon, ako súčasť osláv 30. výročia existencie Ubisoftu, budeme rozdávať digitálne kľúče na niektorú z našich klasík, ktorej názov bude odhalený týždeň pred začatím výstavy,“ komentuje plány Ubisoftu riaditeľ EMEA, Alain Corre. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19462)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk