Herec z Call of Duty: Infinite Warfare hovorí, že nás čaká veľa zábavy, ale aj ťažké rozhodnutia

Svoju prácu prirovnáva k úžasnej skúsenosti, pričom hovorí, že sa máme načo tešiť. Aké vzťahy medzi sebou budú mať postavy a aké ťažké rozhodnutia nás čakajú ?

pridal Gam_er 9.8.2016 o 13:41 pod hry
Herec z Call of Duty: Infinite Warfare hovorí, že nás čaká veľa zábavy, ale aj ťažké rozhodnutia

HRY > NOVINKY >

V jednom z rozhovorov herec John Marshall Jones, prezradil niekoľko detailov zo svojej práce na Call of Duty: Infinite Warfare. John sa zhostil úlohy jedného z najvyššie postavených dôstojníkov, akých v hre uvidíme- admirála Rainesa. Ďalej svoju spoluprácu opisuje jedným slovom ako divokú, no tiež prezradil, že popri práci s hrou strávil aj nejaký čas ako hráč. Hovorí, že hrať ju bolo veľmi zábavné, pretože ako celok je úžasná. Okrem toho tiež prezradil niekoľko detailov o svojej postave, ktorá bude mať bližší vzťah k charakteru hráča- kapitánovi Nickovi Reyesovi. 

„Admirál Raines je najvyšším dôstojníkom v hre, no nie je najvyššie postaveným dôstojníkom námorníctva a vzdušných síl, za ktoré v hre bojujete. V skutočnosti len prijíma rozkazy od vyššie postavených dôstojníkov, za ktoré sa neskôr Reyesovi ospravedlňuje. Raines totiž týmto rozkazom veľmi nedôveruje. V skutočnosti chce ísť von a zapojiť sa do boja. Jeho nadriadení ho však chcú držať pri zemi. Raines je s Reyesom naozaj dobrý priateľ a tak trochu jeho mentor. Takže konverzácie ktoré medzi sebou budú viesť, nebudú súvisieť iba s úlohami alebo rozkazmi, ktoré máte splniť, ale niektoré sú aj o tom, že vás stavajú do vedúcej pozície.

Raines je teda akýmsi druhom učiteľa, ktorý vás bude sprevádzať po celú dobu hry. Budete od neho dostávať úlohy, no tiež sa chce uistiť, že máte porozumenie pre morálne rozhodnutia, pretože ich počas hry budete musieť robiť. Hra je sama o sebe stále tradičné Call of Duty, so všetkým čo k tomu patrí. Tentokrát však tiež pridáva určité filmové elementy. Tie budú zahŕňať rôzne znaky, ako napríklad to, že budete rozhodovať, s ktorými postavami si vytvoríte nejaký vzťah. 

V niektorých momentoch budete tiež čeliť ťažkým rozhodnutiam o tom, ktorá postava bude žiť a ktorá zomrie. Tieto rozhodnutia budete naozaj cítiť, pretože postavy s ktorými pôjdete na misiu, vám budú pripadať ako skutoční ľudia. Niekedy máte pocit, že máte s danou postavou v hre skutočný vzťah, je to šialené,“ hovorí Jones.

Celé to znie zaujímavo a tak uvidíme, ako sa tieto prísľuby napokon naplnia. Call of Duty: Infinite Warfare vychádza 4.novembra pre PC, PS4 a Xbox One.  





Herec z Call of Duty: Infinite Warfare hovorí, že nás čaká veľa zábavy, ale aj ťažké rozhodnutia
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19560)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk