War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!

Namiesto veľkých a pomalých vojnových lodí si vyberá rýchle a obratné vojnové člny.

pridal roberto 11.8.2016 o 20:33 pod hry
War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!

HRY > NOVINKY >

Hráči multiplayerovky War Thunder už čoskoro dostanú posledný diel do skladačky kompletného bojiska 2. svetovej vojny. V roku 2011 bola hra predstavená ako World of Planes, v roku 2012 bola premenovaná na War Thunder: World of Planes, od roku 2013 sa volá už iba War Thunder, v rovnakom roku sa k lietadlám pridali prvé tanky a dnes už poznáme mená prvých dvoch plavidiel.

Na prvý pohľad je vidieť, že to nie sú ikonické vojnové lode, krížniky ani fregaty. ZSSR čoskoro do boja vyšle pancierovaný riečny čln Project 1124 a USA nasadí torpédový čln PT-109. Gaijin Entertainment vysvetľuje, že presun k veľkým lodiam ani neplánuje. Narozdiel od autorov "World of..." hier, Gaijin spája svojich hráčov a vojnovú techniku na spoločné mapy. Po spojení lietadiel s tankmi sa jeho herní dizajnéri pokúsili nájsť spôsob, ako spojiť tieto stroje s námornými obrami, až dospeli k záveru, že by to nebola správna voľba.

Námorné bitky s veľkými loďami trvajú mnoho hodín alebo aj aj celé dni a lode sú pomalé a v porovnaní s lietadlami a tankmi veľmi neohrabané. Museli by teda byť zmenené k nepoznaniu, alebo by vraj ich zápasy boli veľmi nudné. Menšie plavidlá využívané v pobrežných vodách a na veľkých riekach sedia do celkového konceptu War Thunder oveľa lepšie. Tiež môžeme povedať, že boje na vodnej hladine vo War Thunder sa takto výrazne odlíšia od konkurenčného World of Warships a ďalších protivníkov.

War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!

Vojnové plavidlá budú testované v PC verzii v určitých hodinách na hlavnom serveri a okrem testerov Gaijinu a ďalších pozvaných hráčov sa ich zúčastnia aj všetci tí, ktorí si kúpia (aspoň) jeden z dvojice štartovacích balíčkov s už vyššie zmienenými plavidlami. Ak dáte prednosť člnu Project 1124, dostanete plavidlo s vežičkou z tanku T-34 a dva guľomety ráže 12.7 mm účinné proti posádke nepriateľských člnov i nízko letiacich lietadiel, ale najničivejšou silou bude odpaľovač rakiet M-13-M1, oveľa známejší pod menom Kaťuša, ktorý dokáže v jednej vlne odpáliť až 16 rakiet.

Čln PT-109 je Američanom známy ako plavidlo, na ktorom počas 2. svetovej vojny slúžil budúci prezident John F. Kennedy. Tento stroj dokáže ničiť ciele oveľa väčšie ako on vďaka štvorici torpéd, pričom každé z nich má hmotnosť takmer 1 200 kilogramov, čo využijú v niektorých herných režimoch proti lodiam kontrolovaným umelou inteligenciou, inde budú môcť protivníka potopiť jediným dobre vypočítaným zásahom. Vo výzbroji má aj dve dvojice guľometov ráže 12 mm a automatický kanón s 20mm muníciou. Jeho najlepšou obranou bude rýchlosť, maximálka by sa mala pohybovať okolo 41 uzlov, teda takmer 75 km/h.

War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!

Súčasťou oboch balíčkov je aj 1000 Golden Eagles (prémiová mena) a viaceré dekorácie. Uzavretý beta-test začne ešte v priebehu tohto roka, prví si plavidlá vyskúšajú návštevníci Gamescomu. Otvorený beta-test je naplánovaný na rok 2017. Časom dostane každý hlavný národ svoje plavidlá a spojí ich do vývojového stromu, aký už majú lietadlá a vozidlá.





War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!  War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!  War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!
War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!  War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!  War Thunder predstavuje svoje prvé plavidlá!
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5
Free2play

Vývoj: Gaijin Entertainment / Gaijin Entertainment
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 1. november 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk