Chytrá klávesnica Roccat Skeltr s podporou mobilných zariadení prichádza

Okrem štýlového dizajnu a funkcií má klávesnica dokovací slot na pripojenie Android a iOS zariadení, čo sa môže hodiť nielen pri hraní.

pridal uni 17.8.2016 o 15:34 pod hardware
Chytrá klávesnica Roccat Skeltr s podporou mobilných zariadení prichádza

HARDWARE > NOVINKY >

Roccat opäť pridáva niečo nové do sortimentu svojich výrobkov. Konkrétne sa jedná o chytrú hernú klávesnicu Roccat Skeltr, ktorá začleňuje do svojej funkčnej sady mobilné zariadenia Android a iOS.

Skeltr je plnohodnotná klávesnica, ktorá posúva integráciu zariadení na novú úroveň zjednotením ovládania na mobilných telefónoch a tabletoch. Roccat diskrétne umiestnil na zadnú stranu klávesnice slot, aby bezpečne udržal akékoľvek mobilné zariadenia. Dokovací slot ponúka vysokú mieru flexibility a umožňuje umiestniť doplnok vertikálne aj horizontálne. Klávesnica pracuje prakticky s každým mobilným zariadením na trhu.

Funkcia písania priamo do zariadenia umožňuje užívateľom priamy prístup do ich mobilných telefónov alebo tabletov cez Bluetooth. Funkcia, ktorá sa aktivuje jedným tlačidlom, dovoľuje prepínať medzi operačným systémom a zariadením, takže viete rýchlo odpovedať na prichádzajúce správy na mobilnom zariadení. Skeltr takisto vie obslúžiť aj hovory cez headset pripojený ku klávesnici. Prepínanie medzi zdrojom zvuku zo systému a zariadením ponúka ďalšiu úroveň integrácie.


„ROCCAT Skeltr je ideálnou klávesnicou pre moderného hráča. Od optimalizovaných membrán kláves si nemôžete počas písania priať viac – preklepy zostanú hudbou minulosti. Šesť jednoducho prístupných a programovateľných makro kláves je určených pre tých, ktorí vyžadujú vyššiu kontrolu počas intenzívnych situácií, " povedal René Korte, výkonný riaditeľ a zakladateľ spoločnosti ROCCAT.

„Skeltr spĺňa nielen nároky na vlastnosti, aké herné klávesnica musí mať, ale ide o jediný produkt s vlastnosťami klávesníc zajtrajška vo svojej kategórii. Žiadne iné zariadenie neponúka integráciu mobilných zariadení tak ako Skeltr. Mobilné telefóny a tablety sú a budú naďalej súčasťou našich každodenných životov a Skeltr tieto zariadenia spája s našimi hernými svetmi a rozširuje tak zážitky z hrania," dodáva Korte.

Klávesnica Roccat Skeltr bude dostupná na trhu 1.septembra.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17929)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk