Ako sa bude hrať multiplayer vo Watch Dogs 2?

San Francisco sa musí pripraviť na vyčíňanie hackerov. Najlepší budú bohato odmenení.

pridal roberto 17.8.2016 o 18:18 pod hry
Ako sa bude hrať multiplayer vo Watch Dogs 2?

HRY > NOVINKY >

Ubisoft je naďalej presvedčený, že v moderných hrách by mal byť prechod medzi singleplayerom a multiplayerom nekompromisne plynulý, bez čakania, bez oddelených máp a všetky 3 multiplayerové režimy pripravovaného Watch Dogs 2 budú rešpektovať toto pravidlo. Najprirodzenejšie splynutie single- a multiplayeru tohto mestského sandboxu ponúkne kooperácia. Kamaráti sa môžu vzájomne navštevovať, pretekať v automobiloch, predvádzať sa na morskej hladine, hackovať, užívať si mestský parkúr, vytvárať chaos v uliciach aj plniť nepríbehové misie priťažké pre osamelého hackera.

Spustenie režimu Bounty Hunter môže hackerovi spôsobiť veľa nepríjemností, ale ak túto výzvu zdolá, čaká ho štedrá odmena. Hlavná postava, Marcus Holloway, sa môže stať lovnou zverou dvoma spôsobmi. Bounty Hunter sa automaticky spustí, keď v meste narobí priveľký chaos, prípadne mu padne za obeť priveľa bežných civilistov. Druhý spôsob je manuálny, Holloway hackne policajné záznamy a sám zo seba spraví hľadaného zločinca. Jedno i druhé vyústi vo vypísanie odmeny na Hollowayovu hlavu a do jeho mesta sa môžu pripojiť traja iní hráči/hackeri, aby sa pustili do nerovného boja.

Hollowaya v takej situácií bude naraz naháňať polícia a traja protihráči, ktorí za jeho dolapenie môžu získať odmenu. Ak ale Holloway vydrží dostatočne dlho a zmizne z im z dosahu, dostane ešte väčšiu odmenu. Získa nových followerov (forma progresu vo Watch Dogs 2), zlepší svoje hackovacie schopnosti, odomkne si nové misie a zlepší svoje multiplayerové skóre. Šikovný hráč sa môže odhodlať zdolávať jednu vlnu lovcov odmien za druhou a vypýtať si tak vyššiu odmenu, ale konečným cieľom bude aj tak vždy útek.

Vyššie zmienené režimy sa navyše budú dať skombinovať. Hráč si môže k sebe pozvať jedného hackera do kooperácie a následne manuálne spustiť Bounty Hunter režim. Parťák sa tak zmení na ochrancu a útek na zápas 2v2. Lovci hláv majú u napadnutého hráča rovnaké možnosti ako on, dokonca môžu hacknúť jeho auto a poslať ho do steny.

Ako sa bude hrať multiplayer vo Watch Dogs 2?

Ďalším PvP režimom bude Hacking Invasion s podobnými pravidlami ako vo Watch Dogs, ale s využitím nových hračiek vrátane drona. Cieľom votrelca je nenápadne sa dostať k miestnemu hráčovi a stiahnuť jeho dáta. Úspechy vo všetkých troch režimoch budú odmeňované bodmi do sezónnych tabuliek a na konci sezón sa rozdajú kozmetické odmeny. Watch Dogs 2 vyjde 15. novembra na PC, Xbox One a PS4.





Ako sa bude hrať multiplayer vo Watch Dogs 2?  Ako sa bude hrať multiplayer vo Watch Dogs 2?
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. november 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18416)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk