Mody pomáhajú zlepšiť No Man's Sky na PC

Behom týždňa sa komunite podarilo nájsť cesty k zvýšeniu frameratu, zlepšeniu ovládania, skrášleniu warpových tunelov, umlčaniu otravnej umelej inteligencie a mnohému ďalšiemu.

pridal roberto 20.8.2016 o 12:09 pod hry
Mody pomáhajú zlepšiť No Man's Sky na PC

HRY > NOVINKY >

Dlho očakávané No Man's Sky je vonku a je fér povedať, že niektoré veci nie sú celkom také, ako hráči očakávali. Ak hľadáte spôsob, ako sa k hre odloženej po pár hodinách hrania vrátiť, alebo ste sa už dopracovali do stredu galaxie a chcete za svojich 60 eur viac, máte možnosť začať znova a tentokrát si hru vylepšiť, spríjemniť alebo okoreniť pomocou komunitných modov. Autori síce nezakomponovali Steam Workshop a k nainštalovaniu sa často budete musieť držať návodu, ale môže to stáť za to. Najprv upriamte pozornosť na štyroch šikovných pomocníkov:

Fast Actions
Jedným z najfrustrujúcejších nezmyslov PC verzie je nutnosť držať potvrdzovacie tlačidlo pri vykonávaní jednoduchých úkonov. Našťastie, na malú dieru stačí aj malá záplata a na svete je už mod Fast Actions, vďaka ktorému už je možné využívať ku všetkému jednoduché kliknutia. Video nižšie predvádza jeho funkčnosť a zároveň slúži ako návod k nainštalovaniu.

NoHUD
Iba to, čo by ste od modu s týmto menom čakali. Hra občas ponúkne zaujímavé scenérie, ale možnosť na chvíľu odstrániť HUD z obrazovky chýba, pokým si nenainštalujete tento mod.

No Shadows
Problém s prepadmi frameratu? Úplné vypnutie tieňov vraj dokáže zvýšiť rýchlosť o 5 až 15 fps.

ShutUp
Je potrebné, aby vám umelá inteligencia oznamovala, že podpora života je nebezpečne nízko - pod 75 percentami? Veľkí chlapci toto nepotrebujú a nainštalujú si ShutUp.

Keď sa presunieme k modom upravujúcim vizuál, nájdeme jeden pomenovaný "Instagram filter remover". Väčšina moderov je dosť dobrá vo vymýšľaní vhodných a jednoduchých mien pre svoje výtvory a ani k tomuto nie je veľmi čo dodať. Po odstránení filtra bude pohľad na planéty No Man's Sky menej pripomínať pohľad na fotografie na Instagrame a viac sa ukážu skutočné farby. Tiež sú tu E3fx Reshade Graphics mod a Chromatic Aberration + Vignetting + Scan Lines Removal.

Kategória "pohodlie" sú, nebudeme si klamať, cheaty. Ak už neberiete hranie No Man's Sky ako výzvu a chcete iba lietať krížom - krážom a prechádzať sa hore - dole, môžete sa zbaviť všetkých starostí nainštalovaním klasického traineru. V ponuke potom bude nekonečný počet bodov života pre vás i vašu loď, nekonečne veľa energie, munície, jednoduchý crafting a veľa ďalšieho. Mod Super Hyperdrive zvýši hodnoty pohonu o 1000.

Zoznam modov sa rozširuje každý deň a moderi postupne riešia menšie problémy. Napríklad Internal Resolution Multipliers obchádza bug týkajúci sa rôznych rozlíšení obrazu, ShipSwap mení vizuál lode, Colorful Warp vylepšuje vizuálnu stránku warpového tunela, Holo Icons jednoducho robí ikony v No Man's Sky menej fádne... Nové mody budú naďalej pribúdať na nexusmods i nomansskymods.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: 505 games / Hello Studios
Štýl: Akčná Adventúra / Survival
Dátum vydania: 9. august 2016
 29.6. 2018 (Xbox One)
 7.10. 2022 (,Switch)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk